perjantai 16. marraskuuta 2012

Arvonnan voittaja ja 3 kk neuvolasta

Onnea Elina! Hipon kulta toimi arpojana. Kiertin tiskirätit lähtevät Elinalle ! Hippo laittaa sähköpostia tulemaan vielä illemmalla.

Keskiviikon ja torstain välisen yö-sirkuksen (lue huutoa ja unettomuutta) oli Nemin 3 kk neuvola. Hippo siellä itkeä tirauttikin niin rankka yö oli takana. Rokotukset menivät hienosti, tyttö sai olla taas iskän sylissä toimenpiteen ajan. Neiti oli mallikkaasti kasvanut, koko ajan kasvukäyrien keskellä mennään. Muutenkin tyttö on hienosti alkanut huudella uusia äännähdyksiä ja pää pysyy jo hienosti ylhäällä.

Hiukan mittoja neuvolareissusta. Suluissa 2 kk mitat

Paino               6550g (5770g)
Pituus              61.5cm (59 cm)
Pään ympärys 40.5 cm (38.1 cm)

Nemin neuvolakortin kannet <3


Neuvolassa taisi tapahtua jotain outoa, koska neiti nukkui seuraavana yönä 12 tunnin unet yhdellä syömisellä! Uni tuli tarpeeseen, Hippo on ollut niin fiiliksissä koko päivän.

Tänään pikku perhe on käynyt kaupungilla pörräämässä ja ostelemassa kasvavalle neidille lisää vaatteita. Lindexillä oli hyvät alet. =) Lisäksi jouluoksa koristeltiin, alkoihan tänään kuulemma pikkujoulu-kausi.


Joulubody ei ollut tarjouksessa, mutta oli ihan pakko ostaa =)Lääkäri soitteli tänään maitoallergia-testin tuloksista. Tulokset negatiiviset, eli ei sen mukaan maitoallergiaan viittaavaa olisi Nemin vaivana. pH-mittausten tulos menee ensi viikolle.

Tämä päivä on mennyt hienosti, se antaakin taas voimia tulevaan, ei koskaan tiedä millainen ensi yö onkaan tulossa.

Vakava neiti

Kovasti ihmettelen

Mukavia pikkujouluja ja viikonloppuja kaikille! Ja kiitos arvontaan osallistuneille!
7 kommenttia:

 1. UIIII HUIPPUA JEE! Ihana body Nemillä tuo tähtibody!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, ne on Delfian. Muutenkin aivan ihania juttuja siellä <3 http://www.delfiadesign.com/

   Poista
 3. Ihana joulubody! Paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on Nemi taas kasvanut... Kivoja ostoksia olette tehneet, kyllä neidin nyt sopii koreilla.. Söpö tuo neuvolakortin kannet =)) Toivottavasti päivänne/yönne ovat sujuneet ja sujuvat paremmin =D

  VastaaPoista