perjantai 30. marraskuuta 2012

Lehmiä, seeproja ja lumimyrskyä

Tänään Hippo ja Nemi eivät yritäkkään lähteä tuonne lumimyrskyyn vaunulenkille. Ennemmin he viettävät ajan kotosalla, vaikkakin huonommilla päiväunilla.

Pyjamapäivä! Ihana pikku lemmu <3

Nemi on aloittanut soseiden maistelun. Peruna ei ole tehnyt vaikutusta neitiin, se tulee nanosekunnissa ulos suusta irvistysten kera. Sen sijaan bataatti on ihan ok, sitä voidaan jopa hiukan makustellakkin suussa. Nemi siis syö noin kaksi lusikallista päivässä, josta 10% menee alas asti.

Hippo on tehnyt pakkaseen valmiiksi bataatti, porkkana ja kukkaali soseita ja jäädyttänyt jääpalamuoteissa ja siirtänyt ne sitten minigrip minipusseihin yksitellen. Niistä saa sitten kätevästi ottaa sulamaan yhden palasen. Tämä viikko jatketaan vielä bataatilla, ensi viikolla kuvioon astuu porkkana.  Hedelmäsoseet otetaan vasta myöhemmin, jos nyt ensin tutustutaan näihin perusmakuihin. Muuten voi käydä niin, ettei neidille kelpaa muu kuinka makea mango tai banaani.

Aamuvirkku painimassa harson kanssa jumppamatolla.
Nemi vierasti eilen ensimmäistä kertaa. Kylässä oli Nemin kaksi kummia; Sanna ja Suvi. Molempien sylissä tuli aluksi pieni poru, mutta onneksi meni hetkessä ohitse. Voi olla, että kyseessä oli myös jokin muu itku? Eikö vierastaminen ala yleensä puolen vuoden iässä?

Seepra Nemi ja Suvi kummi

Nyt pieni energiapakkaus on torkahtanut sitteriinsä. Hippo taitaa hipsiä hakemaan kahvia ja syventyä Sydämen asialla tv-sarjaan. Mukavat mysrkypäivät kaikille!

LISÄYS

Hippo unohti mainita, että Nemille aloitettiin tänään maitohappobakteerit. Reladropsit eivät soveltuneet Nemin vatsalle, joten Hippo tilasi työpaikaltansa kunnon tavaraa. Nyt käytössä on Biolatten BB valmiste.
Sen saa kätevästi sekoittaa maidon joukkoon. Ja mikrokapseloituna se kestää suolisoon saakka.Hippo kertoilee, kuinka se alkaa toimimaan neidillä. =)

4 kommenttia:

 1. Myrskyn silmässä täälläkin ja talous ilman vettä. Odotan jo ikkunassa koska kaivomies tulisi - piti tulla jo monta tuntia sitten, oli ajanut ojaan.
  Joko teillä ihan aktiivisesti kääntyillään? Me alotellaan soseita varmaan kanssa joskus kolmen viikon kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hetkittäin kääntyillään. Tänään vedettin mahan kautta selälleen ensimmäistä kertaa. Kova yritys on pyöriä enemmän, mutta sitten iskee kesken puuhien turhautuminen. =)

   Poista
 2. Ihania kuvia Nemistä.. Onneksi pian näemme livenä =))

  VastaaPoista
 3. Meillä oli pieni vierastuskausi siinä neljän kuukauden paikkeilla. Neuvolassa sanottiin, että jotkut vierastaa hyvin varhain ja sitten ei ehkä niin paljon myöhemmin.

  VastaaPoista