sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nemi teki sen!

Tänään kello 17.30 Nemi (3kk 2vko 2 päivää vanhana)  kääntyi selältä vatsalleen. Hetken ihmeteltiin vatsallaan maailmaa, mutta sitten meni hermo ja karjuttiin vanhempia apuun, jotta päästään takaisin selälleen.

Kuva on nappastu noin 10 minuuttia ennen kääntymistä


pH-mittausten tulokset tulivat. Niissä ei ollut mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Nemi on muuten voinut tosi hyvin, maidon vaihto on siis tepsinyt. Pikkuisella on tavallista herkempi vatsa. Nyt vatsa toimii suht hyvin, mutta välillä joudutaan mallasuuttella auttamaan tiettyä asioita saapuvaksi.

Arki on helpottunut, ainoat huudot tulevat ihan normaaleista asioista. Illalla nukkumaan mentäessä Nemi vetää draamaqueen kilarit ja nukahtaminen voi kestää 10-50 minuuttiin, vaunukopasta herätään aina huutamalla ja rauhoitutaan vasta kun lakki on pois päästä ja tietty väsyä ja nälkää huudetaan. Kipuhuutoja ei ole ollut ja se on aivan todella ihanaa!Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Onpas sukkela tyttö! Hyvä että mittaukset oli ok. Kuinkas paljon sitä mallasuutetta annetaan mediän ikäisille neideille. Meillä maha on toiminut nyt pierun verran 7 päivän aikana :( en tiedä pitääkö soittaa neuvolaan vai? Ja rintamaidolla mennääne eli ei pitäs olla ummetusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli 8 päivää toimimatta niin neuvolasta sanoivat, että voidaan antaa 2-3 teelusikallista sekoitettuna maitoon. Kahden tunnin sisällä tanner tömisi =) Jatkossa voi antaa 1 teelusikallisen päivässä jos ummetus on tuloillaan (siis 4 päivän tauko toiminnassa).

   Poista
  2. Niin ja muistaakseni rintamaidolla olevilla lapsilla viikon tauko on ihan normaalia. Kaikki kuulemma 10 kertaa päivässä tai kerran viikossa normaalia. Korvikevauvoilla ummetus on asia erikseen. Kantsii kysyä neuvolasta siis.

   Poista
 2. Ihana kuulla että teillä menee hyvin! Meilläkin arki on helpottunut suunnattomasti :) Ja ihan samalta kuulosta toi draamagueen- itku ;D

  Onnea myös neidille uusien taitojen oppimisen johdosta ;) Meillä ei taida vielä toi kääntyminen olla ajankohtasta, mutta mistäs sitä tietää! Ei ainakaan vaikuta siltä, että olisi vielä kääntymässä. Noh, hiljaa hyvä tulee ;)

  VastaaPoista
 3. Voi kun on ihann söpöjä kuvia Nemistä.. Mummi täällä ihan on haltioissaan oppimista ja siitä että nyt voidaan jo paremmin...=))

  VastaaPoista