keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Nemin kuulumisia

Hetkeen ei Hippo ole ehtinyt kirjoitella blogiin. Syy on ollut varsin ikävä, Nemin  kipuitkut eivät loppuneetkaan antibioottikuuriin. Taitaa tyttöä vaivata ärhäkkäämpi refluksi tai maitoallergia tai jokin muu selvittämätön juttu.

Hippo ja Nemi viettivät muutamia öitä taas sairaalassa. Nemin maito vaihdettiin vatsaystävällisempään Nutrilon Omneoon. Lisäksi verikokeella tutkitaan maitoallergiaa.

Neidille laitettiin eileen nenäletku, jolla mitattiin ruokatorven  pH-arvoja 24 tunnin ajan. Laite saatiin tänään pois ja tuloksista kuulemme myöhemmin. Siihen asti neiti viettää suurimman osan ajan pystyasenossa. Puuhamatolle ei oikein viitsi tyttöä laittaa, muuta kuin hetkeä ennen ruokailua.
Onneksi tyttö jaksaa hymyillä ja olla söpö vaikka johonkin selvästi sattuu välillä. Rankkaa aikaa tämä on ollut vanhemmille, mutta hienosti ollaan tähän asti selvitty. Tosin Hippo on välillä ollut enemmän kuin räjähtäneen näköisenä liikenteessä, kämppä on ollut ihan sekaisin, kissanhiekkalaatikko haissut ja mikroruokia syöty.

Tänään letkun poiston jälkeen käytiin kotona siivoilemassa ja ruokailemassa ja sitten pikku perhe lähti pitkästä aikaa käymään ihmisten ilmoilla. Tadaa! Siis kauppakeskus Skanssiin. Neitikin istuskeli kaukalossaan tyytyväisenä ja ihmetteli ympäristöänsä kovin.

Kaikkea mukavaa tarttui matkaan ja Hiponkin mieli piristyi huomattavasti kun reissu sujui ilman itkukohtauksia (siis ei äidin vaan tytön)

Nemille ale-lootasta pikkuisen vaatetta

Jouluoksaamme (meille ei tule kuusta PISTE) koristeita

Hipolle korvaläpät ja hoitolaukkuun pöllö kolikkokukkaro

Reippaalle Nemille söpö kissa-pehmolelu.

Huomenna aamusta on neidin 3kk rokotusten vuoro. Alkuperäinen neuvola-aika peruuntui sairaalareissun takia. Joten huomenna on luvassa ne ihanat rokotukset....Jaiks! Kyllä neitiä koetellaan, voi raukkaa...

Ja hei muistakaa perjantaihin asti on aikaa osallistua arvontaan!

5 kommenttia:

 1. No voi ei :c Onneks, itekin todettuna, lastensairauksien osaaminen on Suomessa huippuluokka ja pienet saa hyvää hoitoa. Varmasti syyt Nemin kipuiluihin löytyy! :) Siihen asti jaksamista sinne!

  VastaaPoista
 2. voi kökkö. Halauksia keijutalolta!

  VastaaPoista
 3. Kaikkea hyvää nemille <3 t: memmu

  VastaaPoista
 4. Hei mistä kaupasta saa noita ihania kissakorvaläppiä?

  VastaaPoista