perjantai 28. joulukuuta 2012

Haloo? Onko tämä Liikenne- ja viestintäministeriössä?


"No se on Nemi täältä Turusta, ei tarvi nauraa siis joo, Turusta. Haluan antaa palautetta jalkakäytävien aurauksista. Joudun matkustamaan päivittäin (joskus jopa vastoin tahtoani) menopelilläni pitkin ja poikin kevyenliikenteenväyliä. Nyt viimeaikoina kyyti on ollut aikalailla epätasaista, heiluvaa ja todella hidasta. Kuljettajani kertoivat sen johtuvan lumesta ja siitä kun sitä tulee niin paljon ettei kaikkia ehditä auraamaan pois tarpeeksi nopeasti.

Ihmettelen kovasti, miksi ette valjasta näitä meidän käyttämiämme menopelejä aurauskalustoon? Toimittaisitte jokaiselle kotiäidille ja isälle auran menopelin eteen? Toki haja-asutusalueille voisi toimittaa jalakset etupyörien alle.

Muutama mielipide on minulla vielä suolauksesta, hiekotuksesta, turvaväleistä ja äidin huonosta huumorista. Mutta niistä soittelen paremmalla ajalla.

Eipä mulla muuta. Moro!"

2 kommenttia:

  1. Hihii! Muistan tuon ongelman kuin eilispäivän, kun vaunujen ja rattaitten kanssa piti kulkea. Jos autotie oli aurattu, niin lumet olivat sitten kökköinä siinä vieressä jalkakäytävällä. Jos jalkakäytävä oli aurattu, siihen oli heitetty myös hiekkaa, jolloin esim. pulkan kanssa kulkeminen oli aivan järkyn vaikeaa. Missä muuten ovat kunnon aurauskalustot nykyään? Minitraktoreilla vedellään edes takaisin. Luulisi, että olisi vähän tehokkaampiakin keinoja :D Lumi on kuitenkin jo ikivanha keksintö?

    VastaaPoista
  2. Iiih ihana postaus! Niin tuttu tunne täälläkin.

    VastaaPoista