torstai 13. joulukuuta 2012

Kissaeläimiä

Nemin ystävä Meritähti on saanut kilpailijan! Uusi kilpailija on Vaasan Gebardi, Vaasan mummin hyllyllä majaillut, aikoinaan Härmän Kuntokeskuksesta ostettu muisto. Vaasan vierailulla Nemi ihastui tuohon kaveriin oitis ja on siitä lähtien ollut innokkaassa käytössä. Ja tottakai mummi antoi sen pikkuiselle mukaan Turkuun. Olisihan kamalaa erottaa uudet ystävät toisistaan.


Perheessä majailee myös toinen kissaeläin, Leo-leijona, tuo kissoista vässyköin ja ihanin. Kissa, joka murisee rappukäytävästä kantautuville äänille ja joka ikkunan takaa huutaa pihalla oleville tilhille. Leon rakas on Hipon kulta (eroahdistuskaveri on Leolla pehmosiili, joka tulee aina esiin isäntäväen ollessa poissa kotoana pidemmän ajan). Leo hakeutuukin Hipon kullan lähettyville aina kun se on mahdollista. Nemi on tosin tehnyt tästä puuhasta haastavaa. Useinmiten onkin niin, että Hipon kulta, Nemi ja Leo ovat ahtautuneet toistensa läheisyyteen.

Eilen Nemi puuhasteli hämismatolla ja isukki seisoskeli vieressä katselemassa neidin puuhia. No yllätys, että Leokin otti osaa tähän puuhaan =)


Leolla on edessä pian haastavat ajat...Ei mene kauaa kun Nemi lähtee liikkeelle. Onneksi asunnossa on leveät ikkunalaudat minne voi kissaherra mennä pakosalle.


Toivon mukaan Nemi ja Leo ystävystyvät keskenään kun sen aika tulee. Kissat kun ovat niin ihania otuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti