tiistai 4. joulukuuta 2012

Matkajännitystä

Huomenna aamulla Hippo ja Nemi lähtevät Turusta junalla kohti Vaasaa. Hippoa jännittää kovasti tuo reissu.

Näiden lisäksi vielä sitteri ja vaunut mukaan =)

Tavaraakin on kivasti mukana. Onneksi Hipon työpaikalta Jaakko antoi lainaan rinkan, joten matkatavarat kulkevat kätevästi selässä. Suuri apu tuosta rinkasta kyllä on.

Eniten jännittää Tampereella junan vaihtaminen. Odotteluaikaa on 10 minuuttia, mutta pakkasta on luvattu tuolloin Tampereelle -17 astetta. Onneksi Nemille on pakattu villavaatteita, makuupussia, villapeittoa ja muuta lämmikettä mukaan. Lisäksi korvikelapselle on termarissa kuumat vedet mukana ja pikkaisen makeata mangososetta. Lelujakin on ja vaatetta vaikka viikoksi.

Kuva: Kuva: Leif Rosnell/VR Group
Junamatka kestää 4 tuntia ja reilut 15 minuuttia päälle, mikäli kaikki sujuu hyvin. Eli onneksi suht lyhyt matka kyseessä. Tuo vaihtaminen on vaan se jännempi juttu. Pitäkää peukut pystyssä, että matka sujuu hyvin. JAIKS! =)

2 kommenttia:

  1. IHANAAA..... olette tulossa=))
    Täällä teitä odotellaan hartaasti. Tervetuloa ja matka sujuu varmasti ihan hyvin. Pois turha jännitys.. Nähdään pian !!!

    VastaaPoista
  2. Viimeksi kun vauvan kanssa matkustin junalla, oli VR:llä "vauva-wc:ssä" maitopullon lämmitin, vai mikä nyt onkaan.. :D

    VastaaPoista