maanantai 10. joulukuuta 2012

Nemi ja joukkohurmaus junassa


Tänään aamusta Hippo ja Nemi lähtivät seikkailemaan kolmella eri junalla kohti Turkua. Nemistä on kuoriutunut oikein kunnon ilopilleri. Neiti hymyili, naureskeli ja kiljui innoissaan kaikki junamatkat. Välillä nukuttiin, syötiin ja sitten taas aloitettiin hymyily.Vaasasta Seinäjoelle Nemi nukkui koko pätkän. Muut pätkät Nemi sulostutti mammoja oikein urakalla. Yksi vanhempi naishenkilö kävi moikkaamassa Nemiä pariin eri otteeseen. Oli kuulemma niin suloinen lapsi ja harmitteli ettemme olleet pidempään junassa vaan jouduimme vaihtamaan junaa. Ja kyllä Hipon täytyykin myöntää, että Nemi oli oikein unelma matkakaveri.

Turkuun päin matkattiin perhehyteissä, jotka olivat hyvä ratkaisu. Tosin VR:llä olisi muutama kehitettävä seikka niissä. 1. Miksi ne ovat välikerroksessa? Vaunujen kanssa tarvii kantoavun rappusissa. 2. Ovi perhehyttiin on liukuovi, joka ei pysy auki ja on liian kapea vaunuille. Vaunut saa kyllä sisään kikkailemalla muutaman minuutin ajan avuliaan kansalaisen kanssa (kiitos sinulle tuntematon mieshenkilö Tampereella) Nyt onneksi sai vaunut jätettyä pyöräparkkiin alatasanteelle ja vauva kantokopassa hyttiin, mutta kesällä pyöräparkki on varmasti pyöriä täynnä 3. Istuinpaikoilla on puiset käsikahvat joita ei saa nostettua ylös. Pieni lapsi olisi helppo pukea jos saisi lapsen makaamaan edes hetkeksi kahdelle penkille. 4. Kuulutukset voisivat olla hiukan pienemmällä perhehytissä.

Muuten iso kiitos perhehyteistä, varmasti ajavat asian taaperoiden kanssa vallan mainiosti.


Itse Vaasassa vierailu oli ihanaa! Nemi viihtyi todella hienosti mummin ja vaarin kanssa. Hippo saikin jättää Timantin ( Mummin nimitys Nemistä) hyvällä mielillä hellään hoivaan kun Hippo kävi kaupungilla asioilla, lenkillä ja nukkui päiväunia.

Vaarin kanssa Nemi katseli innoissaan ampumahiihtoa ( Hippo tai kulta eivät urheilusta oikein perusta) ja naureskeli paljon pelleilevälle Vaarille. Mummin lauluja Nemi kuunteli tarkkaan ja tytöstä oikein näki kuinka viihtyi mummin kanssa.

Ihanaa kun vihdoin Vaasan Mummi ja Vaari saivat pidemmän ajan kanssa tutustua tähän hurmaavaan pikku neitiin. Ja Hippo sai kävellä käsiään heilutellen valmiiseen ruokapöytään.

Nyt väsynyt reissaaja nukkuu omassa sängyssään. Nukahti suihkun ja vellin jälkeen kuin saunalyhty. On mukavaa olla reissussa, mutta on kotonakin mukavaa.


2 kommenttia:

  1. Onnea on kiltisti matkustava pieni lapsi <3 Ollaan reissattu paljon kun esikoinen oli pikkuinen, ja hienosti sujunu aina reissut, mistä oon tosi ylpeä. Olisi kamalaa tuskaa istua pari tuntinen, saatika sitten 8h ajomatka täysillä huutavan kakaran kanssa.

    Kiva blogi sulla :) Hyvää tiistaita :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset mukavasta seurasta ja haleja/pusuja mummin timantille.. Ikävä on jo kova..

    VastaaPoista