torstai 27. joulukuuta 2012

Nemin joulu

Nemin ensimmäinen joulu vietettiin Lokalahden Mummilassa. Matka sujui hienosti, pikku neiti nukkui karhupuvussaan tyytyväisenä. Perillä hiukan aikaa ihmeteltiin, että missäs ollaan, mutta pian oli iloinen neiti vauhdissa.

Nemi nukahti ennen joulupukin tuloa mummilan pinnasänkyyn yöunillensa. Hippo saikin aikamoisen kasan avattavaksi lahjoja. Nemi on ollut lahjamäärän perusteella erittäin kiltisti. Ja niinhän se onkin. Neiti syö reippaasti, kiljuu iloisesti ja nukkuu tarpeeksi, on niin täydellinen pikku pakkaus, että...

Kyläily mummilassa oli Nemille mieluista puuhaa. Joulupäivän aamuna Nemi kiljui riemuissaan Papan sylissä poski poskea vasten. Näky oli todella hellyyttävä. Nemi naureskeli paljon mummille ja papalle ja kiljunnallaan teki selväksi, että hauskaa oli. Mummin sylissä viihdyttiin paljon ja mummi nukkuikin Nemin kanssa jouluaaton ja joulupäivän välisen yön. Hippo sai itse nukkua kokonaisen yön ilman heräämisiä, ihanaa!

Joulupäivänä suunnattiin moikkaamaan Vehmaalle serkkuja ja nauttimaan talon antimista. Alkuillasta ajeltiin takaisin Turkuun sankassa lumipyryssä ja edessä ajelevan lumiauran takana. Kotona nukahdettiin nopeasti omaan sänkyyn ja tapaninpäivänä nukuttiin puoli kymmeneen saakka.

Tapaninpäivänä saapui Nemin Tanskassa asuva kummi ja Turussa asuva yhteinen ystävä ja hänen miesystävänsä kyläilemään.  Jouluvilinästä väsynyt neiti nukahtikin jo puoli seitsemältä yöunilleen. Kaiken kaikkiaan Nemin joulu oli erittäin onnistunut ja tapahtumarikas.Lopuksi kuvina osa Nemin saamista lahjoista. Kiitos kaikille pikku tontuille!1 kommentti: