sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Räkää ja riehumista

Pikku perhe on flunssassa. Ensin taudin sai Hippo, seuraavana päivänä Hipon kulta ja eilen Nemi. Neitiin tuo räkätauti tuli onneksi lieviten, kait? Eilen Nemi yski ja nenu vuoti, mutta se ei pikkuisen menoa haitannut.

Pikkuiselle laitettiin keittosuolaliuosta nokkaan ja huolehdettiin, että sai tarpeeksi juotavaa. Yö meni hyvin ja tänä aamuna näytti meno jo paremmalta. Hiukan on aivasteltu ja silmien ympäristöön on tullut muutama näppy. Varmaankin siitä kun neiti on hangannut silmiään tumpuillansa yöllä. Lisäksi alaleukaan on puhkemassa hammas, joka kutittaa ilkeästi.

Vaikka aikuisella kaikki tämä aiheuttaisi varmaan suurta potutusta, ei se meidän neidin menoa ole haitannut. Pitkien yöunien (klo 19-09.30 ) jälkeen on virtaa ollut vaikka muille jaettavaksi. Tänään on huudeltu apinamaisia höö höö huutoja, annettu jumppamatolle kyytiä ja viuhdottu joka suuntaan.

Flunssa ei menoa haittaa

Kuis tää näin solmuun meni?

Turun föripiispa Nemi ensimmäinen. (Nemin joululahjaksi Suvi-kummilta saatu föripipo ja tumput)
Tuleva vuodenvaihde menee siis räkätautisten ollessa sisätiloissa ja jännittäessä, sitä kuinka Nemi nukkuu rakettien paukkeelta. Toivottavasti ensi vuonna pääsemme jo vaunulenkeille. Kolme päivää neljän seinän sisällä alkaa käydä todella tylsäksi...

Mukavat uudet vuodet kaikille!

3 kommenttia:

 1. Onneksi ei nuhaa ole pahentunut.. Menojalkaa vipattaa ja se on aina hyvä merkki...
  oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinne teille kaikille =))

  VastaaPoista
 2. SInulle on blogissani tunnustus ;)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Täällä pärskitään ja ollaan tukkoisia myös. Suht lievältä virukselta vaikuttaa onneksi. Toivotaan, ettei teilläkään mene sen pahemmaksi :)

  VastaaPoista