torstai 17. tammikuuta 2013

Amnam nam nam sanoi lihansyöjä

Tänään Nemi maistoi ekaa kertaa lihaa. Hippo keitteli broilerin paistijauhelihaa ja survoi sen erittäin epämääräisen näköiseksi mönjäksi sauvasekoittimella.

Teelusikallisen verran ujutettiin bataattiperunaporkkana-soseen joukkoon ja hyvinhän se maistui. Nemi suuttui kun sose loppui kesken. Huomenna sitten lisää tuota uutta herkkua.

Peruna pitää siis jemmata parin muun maun kanssa soseeseen niin se maistuu. Pelkästään jos perunaa tarjoaa, saa erittäin loukkaantuneen näköisen aterijoitsijan katseen osakseen.

Nemillä söpö hymy 

Eilen Nemi söi iltapalaksi banaanin ja yhden dl verran mustikoita ja päälle 70 ml maitoa. Nemin ehdotonta herkkua näyttääkin olevan marjat. Ruoka-annokset kasvavat hurjaa vauhtia. Kaurapuuroa aloitellaan ensi viikolla. Ensin iltapuurona, myöhemmin myös aamuisin.

Eikä varmaan kauaa mene kun saamme siirtyä sormiruokailemaan omasta syöttötuolista käsin. Leivänkannikan ja kurkun järsiminen omin pikku kätösin on varmasti vekkulia puuhaa.
Tähän mennessä Nemi on siis syönyt hyvällä ruokahalulla kaikkia annettuja makuja, paitsi perunaa. Ehkä perunan vuoro tulee sitten joskus.


1 kommentti:

  1. Ihana, että uudet maut maittavat :) Ja hei, kuka sitä nyt pelkkää perunaa söisikään?

    VastaaPoista