tiistai 22. tammikuuta 2013

Dyykkausta

Eilen roskiskatoksesta löytyi aarre. Moccamaster! Vesisäiliö oli likainen ja suodatinpussiosio ja kahvipannun korkki puuttuivat.

Hippo puunasi keittimen kalkinpoistoaineella ja ruokasoodalla. Pinttynyt lika lähti hyvin irti. Vettä valutettiin usean kerran keittimen lävitse. Vielä yksi perusteellinen putsaus luvassa ja keitin on käyttökelpoinen.Puuttuvat osat sai tilattua netistä reilulla 15 eurolla. Viikon päästä osat ovat haettavissa, sitten keitetään kunnon sumpit!

Oletko sinä dyykannut ja mikä oli saaliina?

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, meillä meni just kahvinkeitin rikki ja n ollaan keitelty mutteripannulla kahvia. Saa nöhdä hommaanko sellasen oikean kahvipannun ja alan keittää pannukahvia. Mies kllä tahtoisi juuriki moccamasterin.. Vaasa-aikoina dyykkasin leipää naapurikaupan roskiksesta :)

  VastaaPoista
 2. Mun edesmennyt mummu dyykkasi aikoinaan paljonkin roskiksesta kaikkea hyödyllistä ja kivaa. Itse yökkäilen roskakatoksen lähelläkin, enkä ole koskaan nähnyt meidän talon roskiksissa muuta kuin ryönää. Kuka hullu heittää toimivan Moccamasterin pois???

  VastaaPoista
 3. Löysin hyvän kuntoset matkarattaat miun äipän roskiskatoksesta. Pitää vaa laittaa kangasosat pesuu ni sit onhyvä :) tulee kyl hyvälle mielelle ku löytää jotai kivaa ja viel ilmasiks : D

  VastaaPoista
 4. Kerran vhs-kasetteja : D Olisi kiva dyykkailla useammin...

  VastaaPoista