torstai 3. tammikuuta 2013

Flunssan jälkitauteja, kääntyilyä ja yskää

Niistä on Hipon arki tehty. Hippo sai ihanan jälkitaudin, huuliherpeksen eli yskänrokon. Kun se oliskin jäänyt siihen yhteen rakkulaan, mutta ei. Nenän alla komeilee kaksi pesäkettä ja ylähuulessa kolmas mokoma.

Terveyskeskuksessa Hippo kävi hakemassa reseptilääkkeen tuohon inhottavaan virukseen. Nyt on käsihygienia kovassa huudossa ja Nemi vailla Hipon pusuja. Koskaan aiemmin ei virus ole noin ärhäkästi pukannut tulemaan.

Hipolla on ollut tuo virus veressä jo kerhoiästä alkaen ja monissa päiväkoti ja koulukuvissa nokan alla komeileekin tuo ystävämme rakkula. Jos se ystävä nyt lähtisi pois. Lääkäri kirjoitti aika tujut dropit, jotta virus poistuisi äkkiä ja ei tartuisi pikkuiseen.Viime yö meni Nemillä hienosti, vaikkakin yskä häiritsi hiukan nukahtamista. Sängyn alle laitettu pilkottu sipuli takasi neidille erittäin hyvät yöunet, muutaman kerran tuttia laitettiin, mutta ei herännyt syömään maitoa. Nemi posotti siis 19.30-09.00 välisen ajan.

Muuten neiti puuhailee reippaasti ja on kovin touhukas. Ei ole lämpöä, lähinnä vain tukkoisuutta. Viime päivinä Nemistä on tullut ihmishyrrä. Nemi pyörii ja pyörii. Kääntyy selältään mahalleen molemmille puolille. Hetki siinä kiljutaan riemusta ja päästellään höö höö ääniä. Peppukin nousee ylös ja eteenpäin yritetään kovasti, ja sehän harmittaa kun ei taidot riitä. Tällöin parutaan henkilökunta kääntöpuuhiin, kun neiti on takaisin selällään menee sekunti niin ollaankin taas mahallaan. Niin kivaa se kääntyily on.

Nemiä onneksi ei tukkoisuus haittaa, sellainenkin enrgiapakkaus, että! Hipolla ja kullalla on kyllä tekemistä kun neiti pääsee joskus liikeelle....

2 kommenttia:

  1. Mulla on sulle haaste mun blogissa!

    http://heidinhetkia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. http://rakkauttasuurimmillaan.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    Multakin löytyis haastetta!

    VastaaPoista