perjantai 11. tammikuuta 2013

Kestovaippailua

Hippo oli ajatellut aloittaa kestoilun heti laitokselta tultua, mutta siihen vauvantulokotiinapuamikäihmetämäpieninyyttion- shokkiin se jäikin. Helpointa oli mennä (tai ainakin siltä se tuntui) kertakäyttövaipoilla.

Näistä enää päälle mahtuu Myllymuksujen taskuvaippa, osa onkin myyty jo eteenpäin =(


Nyt kun soseet on aloitettu ja ulos tuleva tavara on kiinteämpää on kestoilu huomattavasti helpompaa. Mitä nyt pyykkiä siitä tulee. Käytössä on ollut äitiyspakkauksesta tulleet vaipat ja muutama muut kuten tots pots aio Itti Bitti D´lish Sio- vaippa ja muutama sisävaippa ja yhdet kuoret. Yöksi laitetaan kertsi, libero merkki vaihtui Muumiin.Kannustimeksi löytyi Muumien hinta ja ympäristöyställisyys.

Enemmän on siis tähän asti menty kertseillä, mutta nyt Hippo on tiputtamassa ne pikku hiljaa pois. Myös matkoille ja kyläpaikkoihin saattaa kertsi näin aluksi tarttua mukaan.

Pian alkaa ahkera nettikirppisten ja live kirppisten koluaminen. Aluksi niihin palaakin rahaa jonkin verran, mutta ei tarvitse olla viikottain vaippapakettia ostamassa.  Ja eipähän tule kuormitettua tuota ympäristöä liikaa.

Miksi kestovaippa? Lue tästä Kestovaippayhdistyksen sivuilta hyviä syitä siihen.

Tervetuloa kestoilu!

Ja jos sinulla on myydä Hipolle isoja M tai L kokoisia kestovaippoja, tarjoa reilusti!

1 kommentti:

  1. Innostuin jo raskausaikana kestoilusta ihan mielettömästi. Hankin hyvän kasan Aio -vaippuja ja taskuvaippoja. Lisäimuja väsäsin itse jne. Sitten koitti aika, kun tyttö viimein syntyi ja sain ottaa kestot käyttöön. Harmitus oli suuri, kun meidän neitokainen ei ollutkaan ihan normi pissailija. Olin ymmärtänyt, että normaalisti vauva pissailee pieniä määriä usein. Meillä neiti losottikin isoja määriä ja harvemmin. Toisin sanoen kestovaipat eivät ihan imeneet kaikkea sitä tahtia ja vaatteet olivat aina märkänä. Kokeilin tuplaimuja ja ties mitä, mutta huonolla menestyksellä. Lopulta jouduin sitten pettyneenä tyytymään kertiksiin, koska ne toimivat huomattavasti paremmin. Ps. harvemmin tapahtuvasta losottelusta ja hyvästä rakon hallinnasta johtuen sitten kuivaksi opettelu olikin ihan mielettömän helppoa. Vaippa vain pois ja sillä selvä... tosin kyllä pissatin neitiä kolmekuisesta lähtien potalla, joten vessahätäviestintää oli harjoiteltu siis ihan kapaloista saakka ;)

    VastaaPoista