torstai 31. tammikuuta 2013

Pelkoa, stressiä, väsymystä ja päänsärkyä, mikä on kaiken tämän takana?

Huonot yöunet ja muut stressin aiheuttamat vaivat sai aikaan eilen Hipolle varattu hammaslääkärin aika.
Hippo ei pysty sanoin kuvailemaan, kuinka paljon pelkoa hammaslääkärissä käynti aiheuttaa. Se on jotain niin pelottavaa, että se vie energian ja ajatukset kokonaan muualle.

Stressaaminen alkaa yleensä muutamaa päivää ennen varattua aikaa ja kärjistyy sille päivälle kun vastaanotolle mennään. Hammaslääkärin tuolissa tuntee, kuinka sydän laukkaa rinnassa täysiä ja hikipisarat alkavat kohota otsalle, vaikka varpaat olisivat jäässä. Tuntuu siltä, että koko pää jyskyttää sydämen kanssa samaan tahtiin.

Hippo on maininnut hammaslääkärillensä peloistaan ja olikin tällä kertaa oikein tyytyväinen saamaansa hoitoon. Pidettiin taukoja porauksessa ja puudutuksissa laskettiin varman päälle. Peloista kannattaa mainita, ne kun tuppaavat olemaan niin yleisiä. Seuraava aika hammaslääkärille on ensi viikolla, eikä se tunnu eilisen jälkeen enään niin kammottavalta.

HUH!

Mitä muuta pikku perhe on sitten puuhaillut kun katsellut sivusta kiukuttelevaa, stressaantunutta Hippoa?

Täällä ollaan ryhdytty aamuvirkuiksi, jee (ironiaa). Nemi heräilee päivään nykyään aamu viiden ja kuuden välillä. Sängystä kuuluu pinnojen ja vuodevaatteiden raapimista, iloista kiljumista ja ölinää. Hippo ja kulta ovat yrittäneet, että jos ei heti huomio, niin kyllä neiti nukahtaa vielä uudelleen. Kilin kellot, nukahtaa! Neiti nostaa sävelkorkeutta kimakammaksi ja väsyneiden vanhempien on pakko vain todeta, että päivä alkaa nyt.

No kyllä Nemi sitten murkkuna nukkuu pitkään...

Kestopeppu


Lisäksi Nemi on kestoillut ahkerasti ja vaippajätettä on syntynyt ihan minimääriä. Pyykkiä tulee noin koneellinen enemmän viikossa, ei paha.

Kaikkea järsitään edelleen, hirssipuuroa syödään hyvällä ruokahalulla, niin kuin kaikkea muutakin. Erityisen namina pidetty ruoka on parsakaali, peruna, porkkana ja sei -sose.

Töttöröö!

Viuh vauh kädet käy

We want you!

Tänään on hinnoilteltu kaksi Ikean kassillista kirppiskamaa valmiiksi maanantaille. Nemin pieneksi käyneet vaatteet lähtevät myyntiin Turun Pikkusiili-kirppikselle . Saa nähdä myykö vaatteet hyvin, edukkaasti ne on ainakin hinnoiteltu. Hippo on tyytyväinen jos pöytämaksun jälkeen jäisi jotain kymppejä käteen.

Huomenna haetaan Postista Vaasan mummin lähettämät villapöksyt, niistä Hippo kirjoittelee enemmän kun saa paketin haltuunsa.

Tulipa laaja postaus, mutta kun oli asiaa...

1 kommentti:

  1. Samma här. Kamala hammaslääkäripelko täälläkin. Raskauden jälkeiset hoidot nyt takana ja tänään puoliltapäivin pitäisi mennä tarkastukseen onko kaikki parantunut tms. HUOH. Nyt jo maha kuplii ja nostaa hikeä pintaan... Harmikseni vielä mun oma hammaslääkäri jonka kanssa alkoi synkkaamaan lähti toiseen kuntaan töihin :( toivotaan, että vastassa myös empaattinen tyyppi!

    VastaaPoista