sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Buzzaamisesta, tää on kivaa!

Tuossa blogeja kierrellessä Hippo törmäsi muutamaan blogiin, missä puhuttiin Buzzadorista ja sen kivoista eduista. Hippo liittyi sivustolle ja tuli valituksi Oral-B Pro-Expert-kampanjaan.

Postiin tuli paketti, jossa oli


Hipolle
1 Oral-B Pro-Expert All-Around Protection -hammastahna
1 Oral-B Pro-Expert Hammaskiille -hammastahna
1 Oral-B Pro-Expert -hammasharja
1 Buzzador-esite

Jaettavaksi muille
14 Oral-B Pro-Expert All-Around Protection näytettä (à 15 ml)
14 miniesitettä
BuzzTrack-kortteja


Hammasharja on Hipon mielestä todella tehokas, seuraava hammasharja, joka kaupasta ostetaan on kyllä tämä! Muistakaa, että niitä hammasharjoja tulisi vaihtaa 3 kuukauden välein! Hammastahnat ovat ainakin näin muutaman käyttöpäivän jälkeen tuntuneet hyviltä, eikä niissä ole ollut mitään negatiivista huomauttamista.
Jos olet sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador. Niin tässä ohjeita ja tietoa.

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.

Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on missgira, mainitse liittyessäsi)

Siitä vain Buzzailemaan, se on hauskaa, eikä vaadi kuin hiukan raportointia ja ystäväpiirin ilahduttamista ilmaisilla näytteillä =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti