perjantai 15. helmikuuta 2013

Eilinen halloween

Eilen oli ystävänpäivä. Nemi oli jostain syystä katsonut kalenteriansa väärin ja Hipon luona vietettiin halloweeniä. Juhlien päävieras oli kiukkupussimörkö, joka kiukkusi kaikesta. Kiukuteltiin nälkää, väsyä, tylsyyttä, syliin pääsemistä, ihan kaikkea normaalia isommilla kierroksilla.

Lopuksi kiukkupussimörön kiukku ei antanut unen edes tulla, joten Hippo pahimman raivarin ollessa päällä heitti takin niskaan, Nemille vaatteet päälle ja mars ulos. Huutosirkuksen saattelemana Nemi meni vaunuihin ja nukahti sekunissa unilleen.

Hippo kävi kaupassa, osti pakastepitsat ja nouti tilaamansa paketin samalla. Illalla ei edes jaksanut ajatella ruoanlaittoa. Nemin mentyä kylvyn kautta yöunilleen Hippo jaksoi valvoa peräti puoli yhdeksään ja kävi itsekkin maate. HUH...Onneksi harvoin Nemille tulee noita kiukkupäiviä.

Aamulla oli ihan eri ääni kellossa ja uusi puhdas sivu esillä. Pikku perhe kävi pitkällä vaunulenkillä. Lenkin lomassa moikatattiin Suvi kummitätiä, käytiin ruokakaupassa ja haettiin pystykahvit Hipolle ja kullalle.


Lenkin jälkeen kokeiltiin tatskataskuvaippaa, vielä on liian iso neidille. Pitkän lenkeilyn jälkeen oli Nemillä nälkä ja Hippo ei ehtinyt keitellä perunoita neidille. Hippo ei ota stressiä siitä, että kaikki ruoka tulisi olla itsetehtyä, joten Nemi sai ruoaksi HIPP:n sosetta. Maistuihan se.


Joten ainakin tämä päivä on tähän mennessä sujunut ilman kiukkupussimörön vierailua.

Nemin mentyä nukkumaan, olisi tarkoitus jatkaa korvikepurkkien tuunausta. Kaapissa odottelee monta purkkia tuunaamistaan. Yhden purkin Hippo väkersi keskiviikkona, lopputulos ei ole kovin mieluinen. Jatkossa Hippo kyllä maalaa purkkien kannet, eikä kokeile päällystää niitä kankailla. Kun budjetti sallii, niin Hippo käy ostelemassa askartelumaaleja lisää.

Viimeksi tuunatun purkin kangas on pelastusarmeijan kirppikseltä ostetusta tyynyliinasta ja virkattu reunus kirppikseltä ostetusta vohvelikankaisesta pyyhkeestä, joka päätyi Nemin vaippoihin imuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti