keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hipon keskiviikko

Aamulla Nemi nukkui 8.15 asti, joi aamumaitonsa. Puuhasteli keittiön lattialla tutkien omaa sitteriänsä ja leikki (lue tunki suuhunsa) Herra Haukea. Kahvia keiteltiin ja laitettiin varusteita valmiiksi aamun vaunulenkkiä varten.

Pian neiti söi aamupuuronsa, jonka jälkeen vaatteet päälle ja ulos reippailemaan. Pikku perhe käpsötteli pääkirjastolle hakemaan Omin sormin suuhun- kirjan. Täytyy kyllä kehua tuota kirjaston Vaski-kirjastojen järjestelmää, päivässä kirja tuli kirjastolle noudettavaksi.

Samalla Hippo poikkesi kirjaston naapurissa olevaan jonkun uskontojärjestön kirpputorille. Sieltä mukaan tarttui moccamasteriin varapannu. Kahvipannu oli ihan tuliterä ja maksoi huimat 2 euroa. Lisäksi yksi piirakkavuoka kolmella eurolla. Lenkki jatkui Sokokselle mistä Hippo osti ITSELLEEN sukkia. Hurjaa! Viimeaikoina kaikki vaatepuolen hankinnat on tehty Nemille ja sen kyllä huomaa. Hippo skarppaa ja lupaa ostaa itselleen myös jotain vaatetta.

Lopuksi kaupan kautta kotia, missä valmistui tonnikala pastasalaatti ja patongit sen kyytipojiksi. Lenkin aikana oli saapunut posti ja sen mukana ilmoitus isosta kirjeestä. Tarkoitus oli noutaa tuo paketti iltapäivän lenkin lomassa.

Nemi söi lounaan ja puuhasteli kaikennäköistä. Eli tutki maton hapsuja, varpaitaan, Hipon hiuksia, isän leuassa olevaa sänkeä ja kaikkea muuta ihmeellistä mitä eteen sattui.

Puuhastelua jatkui päivälliselle saakka, jonka jälkeen lähdettiin toiselle vaunulenkille postiin hakemaan isoa kirjettä. Mutta voihan peepele, Hippo oli liian hätäinen, se ei ollut vielä noudettavissa. No tietääpähän minne huominen vaunulenkki suuntaa.

Vaunulenkin jälkeen napsastiin alla oleva kuva, missä Nemi on hölmistyneen näköinen. Söpö pikkuinen ihmettelijä.


Puuhasteltiin kaikenmoista, syötiin iltapuuro, vaihdettiin yöpuku ja pikkuinen nukahti sänkyynsä. Hippo itse meni keskiviikon lenkkisaunaan kera sihijuoman.

Tämän päivän kruunaa vielä TV2 tuleva Pirunpelto-sarja. Ensimmäinen tuotantokausi meni aikoinaan ohitse kun Nemi vaati silloin paljon syliä ja lohdutusta vatsavaivoihinsa. Mutta voisihan koko tuotannon hankkia ihan DVD-kokelmiinkin, niin hyvä sarja on kyseessä.
Hipon suosikkihahmot ovat

Sutkija SorjonenNähin kuviin ja tunnelmiin. Enään puoli tuntia laatuviihteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti