lauantai 23. helmikuuta 2013

Kestovaipoista hölinää

Hippo keksi tuossa jonkin aikaa sitten, kuinka saa kestovaipat kauniisti pysymään järjestyksessä. Kun varastointitilaa on minimaalisesti ja uusia säilytyslaatikoitakaan ei raaskisi ostaa, niin sitä tulee keksineeksi jotain uutta käyttöä muille asioille.

Niinpä Nemin kova vaunukoppa saikin uuden käyttötarkoituksen, se on juuri passelin kokoinen tähän hommaan.Kuvasta puuttuu pesuansa odottavat kolme taskuvaippaa ja yksi yövaippa. Hiukan vaippakokoelma kasvaa ensiviikolla vielä Fb-kirppiksen myötä ja yhden huutonet-voiton takia. Hippo laski, että sitten vaippoihin on kulunut rahaa vajaa 120 euroa, ei paha. Jos uutena kestovaippojen hinnat ovat 15-24 euroa. Ja kerteseihin kuluisi vastaavasti noin 30-35 euroa kuukaudessa ja niiden arvo mitätöityy tuotteen mentyä roskiin. Kestovaipoista saa aina jotain takaisin, joskus ihan vain hyvää mieltä ja paremmista imutehokkaista melkein 60% alkuperäisestä ostohinnasta, joskus jopa enemmän.

Ja onhan tässä kieltämättä kysymys myös harrastamisestakin, no toiset harrastaa koiria, urheilulajeja, Hippo vaippoja...

Mutta alla oleva kuva todistaa, että on noi kestot ainakin sata kertaa kivemman näköisiä kuin valkoiset kertsit ( toki nitäkin saa tuunattua kivoilla vaippapökillä )


Hipolla jaksaa mielenkiinto riittää kestovaippoihin ja niiden ympärillä touhuiluun. Mutta ymmärtää myös sen, ettei se ole kaikille SE juttu ;)

1 kommentti:

  1. Mukavasti ovat vaipat järjestyksessä..
    Kylläpä Nemi on söpönä tuossa kuvassa =))

    VastaaPoista