sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kis kis kippurahäntä

Kissaperheessä täytyy olla kissapehmoleluja. 


Tänään Nemi leikki Mummin tekemällä kisulla, koska Herra Hauki joutuu lääkäriin. Herra Hauen vatsa on avautunut ja se vaatii haukilääkärin hellää hoivaa. Punaisesta Norsusta luvattiin oitis korjaus Hauelle. Hauki pääsee siis lekurin ommeltavaksi alkuviikosta.

Oikeasta kissasta, Leosta Nemi on erittäin kiinnostunut. Pariin kertaan pieni käsi on ollut täynnä karvoja ja Leo on poistunut loukkaantuneen näköisenä tytön läheisyydestä. Silitys yrityksistä huolimatta on Leo hyvä univahti, se jolkottelee heti kertomaan jos yöunilla oleva tyttö inahtaa hiukankin pedissään. Leo on mukana neidin ruokaillessa, vähän kuin viihdyttämässä, mutta taitaa se ruoantuoksu enemmän kiehtoa tuota kisua.

Hienosti on vanha kissa herra ottanut Nemin vastaan. Pisteet siis Leolle, tuolle mahtavalle, ruoalle niin persolle, Hipon kultaa palvovalle, pian 12 vuotiaalle karvanaattorille. Kissat <3!

1 kommentti:

  1. Odottakaas, kun Nemi lähtee liikkeelle - siinä kissaa viedään. Ronskua kiinnostaa kissa - ja erityisesti sen häntä - niin mahdottomasti, ettei pieneen päähän millään tahdo upota, ettei siitä saa vetää. Kissaa jahdataan edelleen päivittäin. Välillä sitä silitellään ihan hellästi, mutta useammin joko kiskotaan karvoista tai yritetään hakata milloin milläkin esineellä (kuten pitsalaatikolla tai hiusharjalla).

    VastaaPoista