keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Nälkääääääääääää!

Nemi osoitti tänään lounalla käsittämätöntä ruokahalua. Aiemmin ruokailuilla Nemi on syönyt noin 7 jääpalakuutiollista  (vastaa pientä pilttipurkkia) tai purkillisen verran sosetta. Hippo on pienessä päässään ajatellut sen riittävän pikkuiselle. Soseen lisäksi Nemi on saanut maitoa, jota on voinut mennä vielä 150 ml!

Maanantaina neuvolassa juteltiin Nemin pulauttelusta ja neuvolantäti kehoitti pienentämään maitomääriä ja lisämään sosetta.

Tänään Hippo sitten keitti yhden keskikokoisen perunan ja porkkanan, kaksi parsakaalin kukintoa, ruokalusikallisen verran kalaa ja pilkkoi kypsien vihannesten ja juuresten joukkoon vielä 4 cm palan kurkkua ja soseutti ne. Nemi söi koko satsin kerralla! Mikä annos! Päälle sai 60 ml maitoa. Kovin tyytyväinen tyttö oli tarjoiluihin. Taitaa neiti vaatia enemmän ruokaa mitä luultiin.

Puuroa Nemi syö aamuisin ja iltaisin hedelmä/marjasoseen kanssa noin parin desin verran ja nukkumaan mentäessä juo 200 ml velliä.

Ei ainakaan voi valittaa, ettei tyttö söisi. Kaikki ruoka maistuu ja mitään inhokkeja ei alkuajan perunan jälkeen ole tullut vastaan.

Kasvukäyrä menee keskikäyrällä, joten taitaa puuhakas neiti vaatia polttoainetta enemmän kuin voisi kuvitella.Tänään Nemi loikoili isukin kanssa sängyllä. Hipon piti napata kuva, missä näkyy kaksi Nemiä kerralla. Nemi tatuointi olikin yksi The jutuista, mihin Hippo aikoinaan kullassaan kiinnitti huomion. Nyt perheessä on kaksi Nemiä <3


Kuvissa Nemillä on mummin kutomat villikset yllä. On tuo vaalea liila vaan kaunis väri, täytyy myöntää.

Millainen ruokahalu on teidän pienokaisilla?

1 kommentti:

  1. Meidän yhdeksänkuinen vetäisee aina lounaalla/päivällisellä purkin ruokaa ja purkin sosetta päälle. Melkein alettiin syömään jo isoja ruokapurkkeja kerralla, mutta nyt hampaiden tulon myötä ruoka ei oikein neidille maistu :( Aamuisin menee puuroja+hedelmää kuten teilläkin. Tyttö kasvaa miinuskäyrillä, joten on vähän pienempi kuin ikäisensä yleensä mutta ruoka maistuu :)

    VastaaPoista