tiistai 26. helmikuuta 2013

Nemi kreisibeibe

Nemi on hassutellut tänään koko valveillaoloajan.

Hauskinta on ollut kun Leo kissa on puskenut ja pompahtanut silittäjäänsä vasten. Tätä kutsutaan niin sanotuksi delfiini-hypyksi. Se jaksaa naurattaa tuota pikkuista niin paljon, että aikuisella on työtä pitää pokkaa tuota riemua katsellessa.

Hipon pään heiluttelu on myös hauskaa ja Nemi matkii sitä liikettä perässä. Kaikki on oikeastaan hauskaa. Nemi on varmaan yöllä vieraillut höpönassun pesässä, niin hassu tyttö on päivän aikana ollut.

Tänään haettiin Herra Hauki  lääkäristä ja se on päässyt takaisin leikkeihin. Lisäksi Hippo palautti noin kaksi kuukautta käytössä olleet talvikengät Anttilaan. Niistä kirjaimellisesti menivät pohjat puhki noin pienessä ajassa. Hyvin reklamointi onnistui ja Hippo sai rahansa takaisin.

Vaippakokoelma lisääntyi tänään 3 taskuvaipalla, yhdellä sisävaipalla ja yhdellä imulla. Nuo kaikki maksoivat huimat 10 euroa.

Hippo yritti taltioida Nemin riemua Leon delffiinihypyistä, mutta aina kun kameran ottaa esille, juttu on jo ohitse. Videossa on siitä alkuperäisestä riemusta 20% jäljellä.Ja juuri videota ladatessa riemuusylikierroksilla ollut Nemi vetäs sellaisetkin kilarit, että oksat pois. Nyt pitää koettaa rauhoittua ennen nukkumaanmenoa, saa nähdä miten se sujuu kreisibeibeilyn jälkeen...

7 kommenttia:

 1. Hihi noi päivät on ihan parhaita :)!! Meilläkin tuo päänpyöritys on naurattanut aina kovasti :D Nyt se vain tuo ongelmia, sillä jos yritän kieltää tyttöä ja pyörittää päätä se on tytöstä vain uskomattoman hauskaa. Auktoriteettia ei löydy :D

  VastaaPoista
 2. Ihana video..pian onneksi näkee tuon kaiken livenä...sitä odotellessa hyvää hetkiä sinne päin =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iski kirjoitus virhe..ominaista minulle=) eli hyviä hetkiä...

   Poista
 3. Mitäs kreisibeibe tykkäsi tämänpäiväisestä kerhosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsi, nukahti päikkäreille 10 metrin päästä kerhotalosta =) Pitää käydä useammin paikoissa, missä saa ihmetella muiden menoa. Taidetaan siis ottaa kerhosta tapa, ainakin niinä päivinä kun Nemi herää ajoissa =)

   Poista
 4. Ihana :) kyllä meilläkin tarttis olla kissa viihdyttäjänä :D Tyttö tykkää kovasti seurasta ja siitä, että tapahtuu, mutta kun sisaruksia ei oo, niin kotipäivät tuppaa käymään vähän tylsiksi hänelle :D

  VastaaPoista