torstai 21. helmikuuta 2013

Nemille saapui testattavaksi Mitosyl-tuotteita

Jonkin aikaa sitten Hipon blogin sähköpostiin tuli tiedustelu haluaisimmeko Mitosyl tuotteita testattavaksi.
No mikäpäs siinä. Nemillä ei kestovaippailun takia vaippaihottumaa ole ollut juuri lainkaan, mutta välillä saattaa tavaran ollessa liian kauan pakattuna ilmentyä punoitusta.

Postissa haetussa paketissa oli Mitosyl-kosteuspyyhkeitä ja kaksivaikutteisia sinkki-kalanmaksaöljyvoide putkiloita. Kosteuspyyhkeet tulivat juuri sopivasti, sillä edelliset olivat loppumaisillaan. Kosteuspyyhkeitäkin tulee käytettyä harvaseltaan, lähinnä reissuilla ja hätätilanteissa.

Puhdistusliinojen soveltuvuus ihopoimuille oli hieno juttu, Nemillä kun aina välillä poimut ärtyvät. Joten kokeillaanpa tätä Ranskan ihmettä, olisko siitä oiva apu punoittaville ihopoimuille.

Hippo etsikin lisää tietoa Mitosylistä ja törmäsi Kaksplussan sivuilla juttuun, mistä voi myös tilata itselleen koepakkauksen tuotteita itselleen (100 henkilö valitaan mukaan) Lue lisää tästä
Sinkki-kalanmaksaöljyvoide

MITOSYL® on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen sinkki-kalanmaksaöljyvoide, joka on tarkoitettu vauvojen vaippa-alueen iho-ongelmien, kuten vaippaihottuman ja punaiseksi ärtyneen ihon hoitoon ja ehkäisyyn. MITOSYL® on ollut Ranskan suosituin vaippaihottumavoide jo 50 vuoden ajan, ja nyt sitä saa myös Suomen apteekeista!

MITOSYL®-voiteen sisältämä sinkki muodostaa ihon pinnalle vettä hylkivän kalvon, joka suojaa ihoa virtsan ja ulosteen ärsytykseltä sekä toimii antiseptisenä aineena ehkäisten tulehduksia. Kalanmaksaöljyn A-vitamiini hoitaa ihoa.

Sisältää kurjenpolviöljyä (geranium).Puhdistuspyyhkeet


Hellävaraiset MITOSYL®-puhdistuspyyhkeet puhdistavat ja rauhoittavat lapsen herkkää ihoa. Ne sisältävät tunnetusti ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia,  kuten aloe veraa, joka jättää ihon pehmeäksi puhdistuksen jälkeen. MITOSYL®-puhdistuspyyhkeet kosteuttavat ihoa, mutta eivät jätä sitä rasvaiseksi.

MITOSYL®-puhdistuspyyhkeet sopivat myös ihopoimujen, kasvojen ja käsien puhdistamiseen. Tuotteet helpottavat lasten hoitoa sekä kotioloissa että matkalla.

MITOSYL®-puhdistuspyyhkeet eivät sisällä alkoholia, väriaineita tai parabeenejä, pH neutraali. Vaikuttavana ja ihoa rauhoittavana aineena on aloe vera.
Pyyhkeet on kehitetty hellävaraisiksi lapsen iholle ja ne on dermatologisesti testattu.

Mitosyl facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti