torstai 7. maaliskuuta 2013

Buzzattavana Valion Onni tuotteet

Nemi pääsi mukaan Buzzadorin Valion Onni-kampanjaan. Hippo kertoilee, mikä näistä maistuu ja mikä ei, sitä mukaa kun ollaan maisteltu tuotteita."Tuoreen suomalaisen maidon hyvä maku sopii lapsesi ruokavalioon pienestä pitäen.
Terveelliseen kasvuun ja kehitykseen sopivat Valio Onni® lastenruoat valmistetaan Valion kehittämällä uudella valmistusteknologialla, joka mahdollistaa tuoreen maidon käytön lastenruokien raaka-aineena.
Valio Onni® puuroja ja vellejä saa nautiskella 4-8 kuukauden iästä alkaen."

Tutustu Valion Onni tuotteisiin tästä

Eilen illalla Nemi söi Valion Onni Viljaisaa puolukkapuuroa, koostumus oli aika juoksevaa verrattuna itse valmistettuun puuroon, mutta oli vielä helposti syötettävissä. Makukin oli neidille mieleinen ja koko purkki syötiin hyvällä tahdilla.
Illalla Hippo lähti salille ja Hipon kulta syötti Nemin iltavellin, mauksi valikoitui Valion Onni kauravelli, kaikki 200 ml oltiin juotu reippaalla vauhdilla ja unikin tuli vellin saattelemana.


Aamupuuroksi valikoitui Valion Onni Neljän viljan puuro. Maku oli kohdillaan, mutta koostumus oli todella vetele, kuin velliä. Tätä oli Hipon hankala syöttää Nemille sotkematta kaikkia paikkoja. Nemin naama olikin aikamoinen syömisen jälkeen. Jos tämä olisi kiinteämpää niin olisi varmaan toimiva. Sitterissä istuvalle näin vetelän puuron (tai siis melkein vellin) syöttäminen on haasteellista puuhaa. Mutta eipä tuo Nemi paljoa sotkusta piitannut ja söi hyvällä ruokahalulla koko annoksen.


Puurojen ja vellien lisäksi on täällä puuhailtu muutakin. Nimittäin lasiset lastenruokapurkit ovat saaneet uuden käyttötarkoituksen Pääsiäistä varten. Hippo leikkaili niihin serveteistä uudet päälliset ja liimalakalla kiinnitti ne. Sisällä multaa ja ohransiemeniä. Mahtaa Leo kissa olla tyytyväinen 10 päivän kuluttua. Kuuluu vain rouskis rouskis.Onko teillä tulossa Pääsiäiseksi koristeluita tai muita sisustusprojekteja?

4 kommenttia:

 1. Me ollaan tykätty noista Valion Onni-puuroista ja velleistä! :) Meille ei tule tänä pääsiäisenä mitään kun asutaan evakossa, äitini huolehtii koristeista täällä :D Mutta virpomaan tyttö pääsee muiden lasten kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Ite olen kokeillut sitä onni kaura ja omenaa ( 8kk ) siitä poika on pitänyt. Yleensä keitän puuron ite,mut kun reissulle ollaan menossa,niin piti korvike löytää =). se ainakin oli tymäkkää ja maistui.

  VastaaPoista
 3. Kiva ja hyvässä kunnossa näyttää olevan tuo asu.. Halvalla sait sen..
  Pääsiäisnoidat/ raeruohon( ohra??) pitää laittaa esille.

  VastaaPoista
 4. Vooi että, puurot poskilla :3
  Ihana! :)

  VastaaPoista