lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kaunistelematon koti

Jonkin aikaa sitten oli villityksenä kuvata itseään ilman meikkiä. Nyt on aika kuvata asunto ilman kuvakulma kikkailuja sen enempiä siivoiluita ja tuunamisia.

Idean Hippo sai tähän luettuaan ihanan Lauran asuntopostauksen palautteista. Jossa osa porukoista dissasi nuoren perheen sisustamista. Hei haloo! 15 vuotias äiti ja oman kodin pitäisi olla heti kuin Divaani-lehden artikkelista.

Näin asuu siis 31 v, 38 v ja 7 kk vanhat ihmiset täällä Turussa....

Tämmöinen on meidän asunto, useammin vielä sekaisempi kuin nyt kirjoitushetkellä.
Eikö olekkin kauheata, varsinkin tuo ladylasol purkki...IIIK!

9 kommenttia:

 1. Hyvältä siellä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan kodilta näyttää. Trendikkäät viiksetkin löytyy! Melkein tekis mieli käydä ottamassa muutama kuva omastakin himpestä, joka on tositosi kaukana siististä ja sisustetusta. Onneksi on jo niin pimeää että ei enää voi. :P

  VastaaPoista
 3. Musta tää on silkkaa vittuilua Lauraa kohtaan.... Vähänkö mossailet miten järjestyksessä sun koti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en asiaa ainakaan niin ottannut, enkä tiedä miksi pitäisi!

   Poista
  2. En sillä sitä tarkoittanut, harmi että niin nimetön sen kokee.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää:) Mut mulle tuli mieleen et eikö sulla mee hermot pölyjen pyyhkimiseen, kun on noin paljon avohyllyjä? Itseäni nimittäin karmii kaikki tollaset purkkikokoelmat keittiön kaappien päällä, ollkkarit tasohyllyt, avonainen lastenvaatehylly jne, ihan siitä yksinkertasesta syystä, että vaikka ne näyttääkin tosi kivoilta, niin se pölyjen kerääntyminen ja pyyhkiminen on jotain niin rasittavaa!! Tästä syystä välttelen hysteerisesti myös kaikenlaisia koriste-esinekokoelmia hyllyjen päällä. Mutta nojoo, ehkä mun koti näyttää vähän kaljulta just siks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurinosa huonekaluista on saatuja tai kulkeutuneet vain jostain syystä meille ja käytännöllisyyttä on vähän mietitty. Välillä menee hermo kyllä pölyyn, mutta kauhuksi kerron, etten pyyhi pölyjä noista keittiönkaappien yläpuolella olevista kahvipurkeista. Ei kukaan niitä pölyjä sieltä näe =) Ja avoinaiset vaippahyllyt on ihan käytännön kysymys, ne helppo siitä ottaa käyttöön kun vaihtaa vaippaa.

   Poista
 5. Voi miten kotoisaa :)) kuvaisin kans meidän arkista sotkukotia ellei asuttaisi tällä hetkellä evakossa! Tää evakkokoti vasta ihanan sekava onkin - mun lapsuudenkoti on todellinen sekamelska - mutta eipä taida äiti tykätä jos julkaisen kuvia täältä :)

  VastaaPoista
 6. Niin, että sitä minä vaan, että tuota...
  Missä tuossa on se sekanen kohta ? :D

  VastaaPoista