tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Aikaa on vierähtänyt tasan viikko edellisestä kirjoituksesta. Sinä aikana on tapahtunut paljon arkisia puuhasteluja

Suurin ja ihanin poikkeus arjessa oli isovanhempien vierailu. Vaasan mummi ja vaari saapuivat Turkuun viikonlopuksi Nemiä moikkailemaan. Nemi ei vierastanut kuin ihan pienen hetken, sen jälkeen oli iloinen touhukas oma itsensä. Lauantaina Nemi jäikin mummin ja vaarin kanssa kotiin muutamaksi tunniksi ja Hippo ja kulta pääsivät rauhassa ostoksille ja sieltä tarttuikin mukaan mm kevääksi haalari ja aurinkolasit Nemille.

 Hipolle pipo


Muita hankintoja on kotiutunut postin välityksellä myös. Eilen Designin lahjakortilla Hippo hankki syöttölapun, kaksi tuttinauhaa ja pari magneettia. Ja mikä parhainta tuotteet on tehty kierrätysmateriaaleista ja asiakaspalvelu on mitä loistavinta. Hyvä asiakaspalvelu on ihan ehdoton valttikortti verkkokauppoja valittaessa.

"Jokainen tuote on valmistettu lähes kokonaan kierrätysmateriaalista mielikuvitusta unohtamatta. Tuloksena syntyy yksilöllinen ja iloinen käsityötuote, jolla on kokonainen tarina kerrottavanaan"

Hippo suosittelee lämpimästi kyseistä verkkokauppaa kaikille. Ei muuten löydy valikoimista mitään tusinatavaraa.Lisäksi tänään vaunulenkin lomassa Baobab Kids & lifestylen myymälässä, josta mukaan tarttui Nemille keväthaalariin sopiva pipo, Sourpussin Mötley Crüe t-paita, maastokuvioinen t-paita pinkillä tähdellä ja ihana katselukuvakortti. Kaikki olivat hyvässä alennuksessa, joten kukkaro ei paljoa keventynyt moisista ostoksista. T-paidat tulevat käyttöön varmaan vasta kesällä 2014, sen verran isoja vielä ovat.

Katselukuvakortti oli mieleinen ja se saikin heti innokkaan tutkijan kimppuunsa.

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja noi. :) Hei ootko miettiny, että voisitko laittaa noi kuvat isompina? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä noita kuvien kokoja saa muokattua? En ole löytänyt nappia siihen touhuun...

   Poista
  2. Siinä kun lisäät kuvan niin kun klikkaat sitä kuvaa tulee esim. ''Suuri'', ''Erittäin suuri'', ''Alkuperäinen koko''. Itse laitan aina kuvat erittäin suurina, voit käydä kattomassa mun blogissa miltä näyttää. :) Kannattaa kumminkin pienentää kuvat muokkausohjelmalla ennen blogiin lisäämistä, ettei kuvatila täyty liian nopeasti. Sitten vaan laitat haluamaasi kokoon ja esikatselet vaikka ennen julkaisua. :)

   Poista
 2. Onneksi(!) tuossa raitahaalarissa on umpijalat, muuten oisin sortunut ostamaan sen vaikkei tarvita.. Kattelin kaupassa ja se oli ihana :)

  VastaaPoista