keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Liity Greenpeacen joukkoihin tunnustamaan rakkautta Arktista kohtaan!I Love Arctic -kampanjan tarkoituksena on ottaa valokuvia, joissa näytämme rakkautemme Arktikselle ja kerromme maailman päättäjille, että haluamme yhdessä pelastaa Arktiksen. Liity mukaan! Liity tästä

Nemi ja Hippo osallistuivat myös kuvakampanjaan, joka tuli vastaa yhdellä iltapäiväisellä vaunulenkillä Turun kävelykadulla.

Kuva Greenpeace

Tuhannet ihmiset aina Buenos Airesista Bangkokiin yhdistävät voimansa suojellakseen Arktista. "I ♥ ARCTIC" -kampanjan tarkoituksena on ottaa valokuvia, jotka välittävät rakkautemme Arktikselle ja kertovat maailman päättäjille, että haluamme yhdessä pelastaa Arktiksen. Suomessa otetut kuvat toimitetaan myöhemmin Arctia Shippingille, joka on vuokrannut jäänmurtajansa Shellin käyttöön.

Kuvia on myöstarkoitus levittää sosiaalisessa mediassa.

Kuvista kootaan lopulta kansio Arktiselle neuvostolle. He voivat tehdä päätöksen, jonka ansiosta Arktisten alueiden öljyvarannot jäisivät koskemattomiksi ja herkkä arktinen luonto olisi turvassa öljyvuodoilta. Haluamme nyt varmistaa, että päättäjät tekevät oikean päätöksen luonnon ja ilmaston vuoksi.

Eri puolilla maailmaa toteutetut kuvat ja tapahtumat sekä tapahtumien uutisointi tukevat tavoitteitamme:


  • kieltää öljynporaus Arktiksella
  • kieltää teollinen kalastus Arktiksella, ja
  • luoda maailmanlaajuinen suojelualue pohjoisnapaa ympäröiville asumattomille alueille

1 kommentti:

  1. sulle on tunnustus blogissani http://elamaaniblogi.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html

    VastaaPoista