maanantai 18. maaliskuuta 2013

Nettideittailuista

Käsi ylös, kenellä on ollut nettideittiprofiili? 0/

Silloin Hipon hurjana sinkkuaikana oli Hipollakin sillä tavanomaisella Suomi24 sivustolla nettideitti-ilmoitus.
Aika nopeasti tuli selväksi, ettei sen sivuston kautta löytyisi prinssiä.

Muutama mielenkiintoinen ehdokas oli siellä ja yhden kanssa Hippo sopi jopa treffit jokilaivoille. Kuvat oltiin vaihdettu ennen, jotta tiedettiin minkälaista seuralaista odoteltiin.

Kauempaa Hippo bongasikin seuralaisensa, mutta seuralainen jäikin kauemmaksi ja pian kääntyi ja lähti pois. No Hippo kävikin yksin sitten lasillisella jos toisella ja löysi muuta seuraa. Kotiin päästyään odotti koneella viesti, kuinka muka miehelle oli tullut lapsenhoidollisia esteitä. Hippo vastasi, että kyllä nyt aikuinen mies voisi tulla sanomaan kasvotusten, ettei näky miellyttänyt. Mies väitti edelleen ettei ollut päässyt paikanpäälle. No Hippo sanoi vielä kerran, että olet aika munaton tapaus, jolloin mies kirjoittikin, että hän ei alennu tulemaan lasilliselle kirkonpolttajien kanssa.... Jaahas, että Hippo oli kirkonpolttaja. No onneksi tuo tutustuminen jäi tuohon.

Toinen kiinnostava tapaus oli hoikaksi, lävistyksistä ja tatuoinneista kiinnostunut sarjakuvista pitävä mies, jolla oli tyylikäs kuva itsestään. Hippo kirjoittikin tälle miehelle viestin, mutta kun vastauksessa kesti muutamia päiviä, unohti Hippo moisen tapauksen.

Yhtenä tavanomaisena perjantai-iltana Hippo lähti sinkkuystävänsä kanssa ulos ja sinne tuttuun Vegasiin, missä ravattiin melkein joka viikonloppu. Pöydässä istuessamme ystävä osoitti miestä, jolla oli jalassaan liekkikengät "tuo on sinun tuleva miehesi". Hippo naureskeli ja siinä seurueessa missä liekkikenkäinen mies oli, oli myös toinen mies, joka käyttäytyi todella juntisti. Niinpä Hippo ja ystävä vaihtoivat pöytää.

Myöhemmin illalla (yöllä) Hippo meni sanomaan legendaarisen avauslausen liekkikenkämiehelle "Hei!". Siinä sitten juteltiin ja tuli aika lähteä kotiin. Asuimme samalla suunnalla, joten kävelimme samaa matkaa. Ja sitä matkaa kävelemme yhä.

Muutaman tapailu viikon jälkeen liekkikenkämies kysyi, etten osaa yhdistää häntä kehenkään? Hippo ei osannut, mies kertoi, että tämä oli se sarjakuvamies suomi24:stä. Ympäri käydään ja yhteen tullaan.

Nyt kun Hippo luki Blaedel Saran kirjoittaman Nimimerkki Prinsessa-kirjan, selkäpiitä hiukan karmaisi. Onneksi kirja on fiktiota, mutta pikkaisen herättää kysymyksen, kuinka helppoa netissä on anonyyminä toimia. Suosittelen lukemista, hyvä kirja. Hippo luki sen parissa illassa, ahmien.


Hyviä lukuhetkiä, seuraavaksi kirjaksi tulee Anna Janssonin Hylynryöstäjä. Janssonia Hippo ei ole aiemmin lukenut, joten innolla odotan, millaista tekstiä saakaan luettavaksi.

2 kommenttia:

  1. Olen naimisissa miehen kanssa jonka tapasin City-lehden nettitreffipalstoilta ;) mulla tosin oli ihan kaveripohjaista ilmoitusta kun olin juuri muuttanut helsinkiin. Ja näin kävi!

    VastaaPoista
  2. Me ollaan myös tavattu Herra R:n kanssa tuolla suomi24-palstoilla :D Mutta meillä ei kyllä ole ihan noin kiemuraista tietä kuin teillä ;) Kyllä sen jotenkin tietää sen oikean ihmisen kun vastaan tulee, on se sitten deittipalstoilla tai kasvotusten..

    VastaaPoista