maanantai 25. maaliskuuta 2013

Päivän tulokkaat

Tänään kotiutui Hipon perheen kotiin uusi tuoli ja pieni apupöytä. Apupöytä on aikoinaan kuulunut kullan isän äidille eli Nemi voi joskus saada itselleen isänsä isän äidin pienen apupöydän.

Apupöytä tuli vanhan kamalan valkoisen yöpöydän tilalle, atk-pöydän viereen.


Ennen


 Jälkeen

Tänään kotiutuneen tuolin istuinosa täytyy verhoilla uusiksi, muuten se on oikein hyvä lisä sekalaisen seurakunnan huonekalukokoelmaan. Tuoli saatin Lokalahden papalta.


Lisäksi tänään Nemille hankittiin uusia vaatteita koossa 80-86. Hippo raaski tällä kertaa ostaa vaatteet ihan oikeista kaupoista, Hippo ei muista koska olisi ostanut vaatteita ihan uusina. Nämä olivat vain niin ihania.

Ei olisi Hippo uskonut vuosi sitten, että istuisi iltapäivä neljän aikaan pyöräkellarissa muovisella puutarhatuolilla vaunujen vieressä lukien kummituskirjaa hämyisessä kellarissa. Hippo ei raaskinut herättää Nemiä vaunuista pyöräkellarissa, joten vietti lukuhetkeä kunnes neiti päätti herätä nokosiltaan itse.

Kaikkea sitä tekeekään ajattelematta, kuinka hassulta se olisi saattanut naapurin mielestä näyttää, mutta loppupeleissä kukapa välittää moisista  ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti