sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikonloppu vain vilahti

Aika kului tänä viikonloppuna käsittämättömän nopeata. Perjantaina Hippo kävi iltapäivän vaunulenkin lomassa vuokraamassa Filmtownista kaksi elokuvaa.


"Miss Farkku-Suomi on Kauko Röyhkän omaelämänkerrallinen ja humoristinen kuvaus nuoren miehen kasvusta, musiikista ja suuresta rakkaudesta. Se on myös kertomus punkin ja uuden aallon rockmusiikin tulosta pohjoisen pikkukaupunkiin. Elokuva sijoittuu 70-luvun Ouluun."

Hiipo piti elokuvasta todella paljon, niin ihana! Tälläisia elokuvia lisää. Sen syvempää arvostelua en ryhdy kirjoittelemaan...


Toisena elokuvana oli Raakalaiset. Elokuvan alku oli pitkäveteinen ja Hippo ei katsonut sitä loppuun vaan painui unten maille, kullan jäädessä sitä katselemaan.


Lauantai aamulla Nemi harjoitteli syöttötuolissa istumista ja leikki samalla kurkun palasella. Se vasta hauskaa puuhaa olikin ja niin tarkkaa, että silmät menivät kiinni kun kurkun palanen läheni suuta.Lauantain aamupuuhien jälkeen pakattiin Nemin ruoat, vaatteet, vaunut ja sun muut härpäkkeet ja lähdettiin moikkaamaan Mummia ja Pappaa Lokalahdelle. Nemi ei tykännyt automatkasta Lokalahdelle päin ja huusi raivoten 20 minuuttia, kunnes nukahti. Mikään  ei rauhoittanut tuota neitiä.


Mummilassa Nemillä oli oikein mukavaa ja serkutkin kävivät piipahtamassa. Mummi ja Nemin kuusivuotias serkkutyttö kävivät vaunulenkillä Nemin kanssa, kun Hippo ja kulta saunoivat. Nemi nukkui vaunulenkin jälkeen terassilla vaunuissaan pitkät 2 tunnin päikkärit.

Takaisin tulomatka Turkuun päin sujui hienosti. Hiukan Nemi itkeskeli aluksi, mutta Hippo viritteli turvakaukalon aurinkosuojan jatkeeksi näkösuojaa harsolla ja kaulahuivilla. Siellä hämyisessä turvakaukalossa Nemi istuskeli rauhassa ja nukahti nopeasti. Onkohan ohitse vilisevät maisemat liikaa pikkuiselle, rauhoittaako jatkossa harsot matkustusta, pitääpi kokeilla.


Tänään aamun vaunulenkin Nemi teki isukin kanssa, Hippo meni itse piipahtamaan kirppiksellä. Sieltä tarttui mukaan Fazerin Eucalyptus juomalasit. Tuli niin kasarifiilis niistä, että ne oli pakko kotiuttaa 1,70 euron hinnalla kotia.


Iltapäivästä Hipolle iski suuri väsymys, johtuen ruokaremontista (kerrotaan joskus enemmän tästä) ja väsystä kiukku. Hipon kulta pelasti tilanteen ja lähti toiselle vaunulenkille Nemin kanssa, Hippo itse nukkui sohvalla kunnon päikkärit. Salille ei jaksanut Hippo tänään raahautua, huomenna sitten. Tällä viikolla on tullut harrastettua liikuntaa 14 tuntia ja 20 minuuttia, ei paha!

Mutta Hippo tekee tuosta ruokaremontista oman postauksensa kun tuloksia alkaa näkymään, sitä ennen ei huudella mittään!

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti