torstai 18. huhtikuuta 2013

Jäärä kissa

Hipon perheeseen kuuluu tänä vuonna 12 vuotta täyttävä Leo kissa.

Leo (oikealta nimeltä Leo-Leijona) on Vaasan  Koiratarha Kulkurissa syntyeestä pesueesta perheenjäseneksi saatu. Nemin tullessa lauman uudeksi jäseneksi Leo sai stressireaktion ja raukalta lähti tukottain karvoja. Leo ei voinut ymmärtää huutavan ja kirkuvan toukan tarkoitusta.

Kun aikaa on kulunut, on Leo osoittautunut oikein loistavaksi kissakaveriksi Nemille. Eikä karvojakaa irtoa muulloin kuin Nemin paijatessa liian lujaa.

Kertaakaan Leo ei ole Nemiä räppäissyt, vaikka kissan pienessä päässä sellainen on varmasti käynyt mielessä. Leo ei ole koskaan ihmiseen kynttä iskenyt, ei vaikka on jouduttu ilkeitä toimenpiteitäkin tekemään. Kertaakaan Leo ei ole pissannut protestiksi. Ihan pikkuisena tosin Leo luuli kissapetiä laatikoksi ja sinne lirautti vahinkopisun.

Luonteeltaan Leo on jäärä. Vanha kissa herra kun päättää jonnekkin oikaista, niin siitä paikasta ei luovuta helpolla. Milloin Leoa saa olla nostamassa sohvalta pois ettei kissa rusennu pepun alle tai olla nostamassa peiton päältä pois, että pääsee itse pois sängystä. Leo ei liiku jos paikka on hyvä PISTE.

Ei liikuta vapaaehtoisesti pois, ei vaikka Nemi kiskoisi ja söisi häntääsi...


Tulevaisuudessa tämä ruoalle erittäin perso kissakaveri on vielä parempaa pataa Nemin kanssa kun tyttö oppii heittelemään nakin ja lihan palat kerjäävälle kaverillensa.

Kissojen ja koirien läsnäolo lapsiperheissä on hyväksi, ainakin jos on tutkimuksiin luottaminen.

Yhtäkään korvatulehdusta ei ole ollut, ei vaikka kovin räkäinen neiti on välillä ollut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti