maanantai 8. huhtikuuta 2013

Jännitystä ilmassa

Huomenna Nemillä on 8 kk neuvola. Saa nähdä, kuinka paljon neiti on oikein kasvanut viime kerrasta.
Lisäksi Hippo jännittää onko Nemin kehitys hyvä, vielä Nemi ei ryömi eikä istu. Mutta kova hinku liikkumiselle on.

Lisää jännitystä luo huominen asunnonnäyttö. Hippo ja kulta menevät katsomaan naapuritalossa vapaana olevaa kolmiota. Onko asunto kiva vai ihan kaamea. Neliöitä siinä ei ole enempää, mutta yksi huone on. Katsotaan nyt olisiko se seuraava koti.

JAIKS!Alemmassa kuvassa näkyy kuinka Nemi on oppinut irvistämään kun hassutellaan. Nenä menee söpösti ryttyyn, voi pientä <3

5 kommenttia:

 1. Meistä tuli fyssarin asiakkaita kun ei liikuttu 8 kk vanhana, tosin istua kyllä osattiin.

  9 kk vanhana sitten alettiin ryömimään ja 10 kk konttaamaan ja samantien noustiin seisomaan ja sitten olikin kyse vain päivistä kun lähdettiin jo tukea pitkin kävelemään!

  Ja nyt siis jo kävellään, että nopeasti se keskivertokehitys otettiin sitten kiinni kun makuun vaan päästiin.

  VastaaPoista
 2. Onnea huomiselle.. Nemille oikein ihanaa 8kk päivää.. Ota iisisti, kyllä sitä vielä mennään ja sitten toivot sitä aikaa kun oltiin paikoilla =))

  VastaaPoista
 3. Ihana irvistysvirnistys :--) Älä huoli kehityksestä, se on varmasti ihan hyvällä mallilla! Varmasti Nemi kehittyy itselleen sopivassa tahdissa. Se voi olla, että yhtäkkiä tyttönen jo vipeltää menemään ja oppiikin kaiken hetkessä :--)

  VastaaPoista
 4. Heip! Meilläkin alettiin vasta ryömimään ja 10kk tuli jo täyteen, joten älä huoli :) Jokainen kehittyy niin yksilöllisesti. Meilläkin tytöllä tuli hampaita vasta 9kk-iässä ja niitä tulikin sitten ihan kunnon satsi kerralla ja taas on tulossa lisää, joten siitäkään ei kannata huolestua, sieltä ne teilläkin kohta tulee! :)

  VastaaPoista