tiistai 23. huhtikuuta 2013

Karhunpalvelus = sänkyapina

Nemi on nukkunut lähes kaikki päiväunet vaunuissa, ainoastaan kerran pari sisällä sängyssään. Jos mukaan ei lasketa ihan alku vauva-aikaa jolloin nukuttiin enemmän kuin oltiin hereillä.

Tänään aamulla Hippo ja kulta tekivät Nemin kanssa normaalin vaunulenkin ja ekat päikkärit nukuttiin hienosti.

Iltapäivästä alkoi satamaan vettä  ja ulos ei nokkaa haluttu laittaa, koska kova tuuli ja sade ei ole kiva yhdistelmä. Niinpä Nemi ajateltiin laittaa sänkyynsä päikkäreille. Helpommin sanottu kuin tehty.

Nemi hoksasi tänään ryhtyä kääntyilemään ja riehumaan sängyssä niin suurella riemulla, että neiti oli pakko nostaa pois ja pinnasängyn pohja laskea alimmalle mahdolliselle tasolle.

Pohjan laskemisen jälkeen. Nemi riehui ja riehui, huusi ja karjui, pärisi, pirisi ja teki kaikki temppunsa. Väsykin oli kova, mutta riehua piti. Nukuttamiseen meni kaiken kaikkiaan vajaa tunti. HUH!

Nemiä on pakko totuttaa nukkumaan sisällä päiväunia, sillä pian Hippo jää Nemin kanssa kahdestaan kotia (kyllä tähän asti molemmat vanhemmat ovat olleet Nemin kanssa kotona, nyt kulta lähtee koulunpenkille), eikä Hippo ehdi kaksille vaunulenkeille joka päivä. Joskus on pakko tehdä kotitöitäkin...

Ihan pelottaa miten yöunille tänään asettaudutaan...


Vihdoin maltettiin nukahtaa...


Löytyykö teiltä sänkyapinaa?

2 kommenttia:

  1. Muistatko mun posatukset, joissa kerroin useista heräilyistä jahyörimispyörimisistä?sitä siis tiedossa teillekin :D

    VastaaPoista