keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Käytiin terveyskeskuksessa

Viime yö meni Nemillä yskiessä ja unissaan itkiessä. Yöksi annettiin panadolia, joka auttoi hiukan muutamaksi tunniksi. Hampaita ei vielä näkynyt/tuntunut aamusta joten Nemi vietiin TK:n tarkistuttamaan korvat.


Korvissa ei ollut selvää korvatulehdusta, aavistuksen oli jotain toisessa korvassa,  perjantaina uudestaan näytille jos meno jatkuu samana. Kovasti Nemi näytti temperamenttiansa lääkärille, tahtoa neidiltä löytyy. Lääkärin röhkivä possulelu ei auttanut kun neiti oli päättänyt ilmaista mielipiteensä korvien katselusta.Burana käskettiin vaihtamaan panadolin tilalle, panadol ei niin paljoa auta kuulemma kuin burana. Lämpöä ei ollut. Maito ei uponnut aamusta, ei puurokaan muuta kuin niin, että lusikassa oli puolet hedelmäsosetta ja puolet puuroa.

Apteekista haettiin lasten buranaa ja kaupasta ostettiin Nemin herkkuruokia, jotta saa pikkuinen syötyä edes hiukan. Muuten neiti on tosi touhukas ja iloinen, välillä räkäisyys kiukuttaa todella paljon. Yleisvointi on siis hyvä.

Mutta on nää pikkuiset niin reppania kun ovat kipeitä, voi voi.

2 kommenttia:

  1. Kaikista paras setti, kun annat panadolin suppona ja sitten sitä nestemäistä buranaa ihan muutaman millin. Voit pyytää läääriltä reseptin siihen, ne ainakin sai meillä tytön nukkumaan yöt levollisesti kun oli flunssassa. Ja kannattee laittaa timjamia ja valkosipulia roikkumaan pinniksenpöötyyn, avaavat hengitysteitä etenkin yskäsenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu lääkäri sanoikin, et panadolia alle ja buranaa päälle =) Eiköhän se tästä. Banaani ainakin maistui ja ruokakin upposi, maito vielä ei kelpaa.

      Poista