lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kirppislöytöjä Uudestakaupungista ja mieletöntä menoa mummilassa

Tänään pikku perhe suuntasi Lokalahdelle mummilaan kyläilemään. Nemi jäi Mummin ja Pappan hoitoon kun Hippo ja kulta suuntasivat Uudenkapungin kirppiksille.

Hippo ei ole aikaisemmin  Ugin kirppiksillä käynyt. Tämän kertaisesta kierroksesta jäi hyvä mieli. Mukaan tarttui Palaset laatikosto, Sarvis aterinteline, retro tarjotin, maatuska koriste, Ainun retro jääkarhu purulelu ja Plastexin ruskea mustikkakuvioinen purkki. Hintaa tuli 10 euroa. Moisista tavaroista olisi Turun kirppiksillä saanut pulittaa huimasti enemmän.


Mummilassa Nemi viihtyi jälleen mainiosti. Syötiin, nukuttiin ja peuhattiin. Tottakai piti esitellä pelleilytaitoja, nenän nyrpistämistä, pirinää, pörinää, kaikkia mahdollisia söpöjä/hauskoja ilmeitä, kielen ulos työntämistä ja hervotonta heilumista.

Nemi on niin energinen tapaus, hetkeäkään ei neiti ole vailveilla oloajastaan paikoillaan. Hyväntuulinen ja puuhakas neiti piti huolen siitä, että päivä kului hujauksessa ohise.

Mummilasta Nemi sai mukaan isänsä vanhan kerhokassin ja Pappan ostaman ankkalelun, jossa on renkaita päällekkäin.Päivän päätteeksi kotiin päästiin sopivasti iltapuuron aikoihin ja pian Nemillä oli suuri väsy. Pikkuinen nukahti nopeasti tai ainakin niin luultiin. Hetken päästä kulta kävi katsomassa onko tutti jo tipahtanut tuhisijalta. Mutta sängyssä odottikin yllätys. Ensin kulta ei ollut nähnyt ketään sängyssä! Nemi olikin poikittain jalkopäädyssä ja isänsä huomatessaan teki sen kuuluisan nenännyrpistys ilmeensä...

Voi tuota pelleilijää! Kulta siirsi tytön takaisin sängyn keskelle ja pian touhottaja olikin unessa.

Hippo ja kulta tuossa naureskelivat, että minkälainen hauskuuttaja Nemistä oikein kuoriutuu? Ei ainakaan tarvitse naama väärinpäin elää tämän tapauksen kanssa.

On muuten mammelit ja pappelit niin hymyssä suin liikennevaloissa kun neiti väläyttelee pelleilyjään vaunuissaan. Ehkä Nemi on juurikin sellainen hyvän tahdon-lähettiläs, joita tämä harmaa maailma kaipaa enemmän?

1 kommentti:

  1. Voi mitä löytöjä ja noin edullisesti! Huh huh!

    Meidänkin neidistä on tullut kyllä sellainen huumoriveikko. Saa välillä nauraa ihan naama vääränä. :D Tänäänkin istuttiin koko perhe olkkarissa ja Nella oli syöttötuolissa ja näytti koko ajan kieltä ja irvisti ja räkätti. :D

    VastaaPoista