sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Puuhakas sunnuntai

Nemi heräsi sunnuntai päivään aamu kuudelta. Hipon ja kullan kauhuksi oli kahvi loppunut. Kun haukottelut olivat siinä pisteessä, että alaleuat tippuivat, kaivettiin kaapista ikivanha espressokahvi. Päiväys oli mennyt jo ajat sitten, mutta kroppa huusi kofeiinia.

Tujut kaffet naamariin ja päälle maitorahkaa pakastemarjoilla ja proteiinijauheella, johan oli taas virtaa Hipossa (kato virtaa hipossa, virtahepo aahhaaahahaa!)
Nemi ja kulta lähtivät aamu kahdeksan aikaan vaunulenkille, karkuun raivaustöitä. Hippo imuroi, täytti taskuvaipat, vaihtoi keittiössä järjestyksen, pyyhki pölyt (sitä riittää tavarataivaassa ) ja tiskasi.

Yksi muuten ehdoton siivousväline paljon pölyjä pyyhkivälle on Sini-tuotteen mikrokuitu pölykinnas. Hippo suosittelee, käytössä oleva on pari vuotta vanha ja niin kätevä kun käytön jälkeen voi vain heittää vaikka vaippapyykin kanssa samaan koneeseen pestäväksi ( ei huuhteluainetta pesussa!). Lisäksi pölyjen pyyhintä tuntuu vain tavaroiden silittelyltä =)

 Kesken tiskauksen tulivat Hipon rakkaat takaisin lenkiltä ja Nemi pääsi lapsenvahtinsa (kurkku) kanssa seuraamaan työskentelyä syöttötuolista käsin. Parhain lapsenvahti ikinä!

Pian Hippo ryhtyi kokkaamaan Nemille lounaaksi peruna, porkkana, sipuli, naudanliha soossia ja välipalaksi mustikkaherukka vispipuuroa. Samalla kun Nemin sapuskat porisivat liedellä asetteli Hippo eilen tehdyt aarteet paikoilleen.Lounas syötiin reippaasti ja sen jälkeen puuhasteltiin ja leikittiin. Välipalan jälkeen pikku perhe lähti ulos, koska sää oli mitä ihanin.

Hippo hurmasi täydellisyyttä kiiltelevällä lookillaan. Tähän upeaan kokonaisuuteen kuului:


  • naamataulu ilman meikkiä
  • hiukset huivin alla piilossa
  • päällä raskausajan lököhousut ja ulkoilutakki (ooh so sexy)
  • aurinkolasit peittämässä silmäpusseja ja dödökin tais unohtua.

    Eli perus verkkarimutsi-look, se on kyllä hallinnassa!


Lenkin lomassa käytiin puistossa keinumassa. Nemi naureskeli keinuessaan niin, että yksinäinen hammas loisti kunnolla alarivistä. Ulkoilun päätteeksi käytiin kaupassa ja pian oli taas päivällisen aika. Syötiin ja taas leikittiin. Ryömittiin tohinalla kaikkiin kiellettyihin paikkoihin ja kaivattiin paljon syliä. Hippo syötti iltapuuron tytölle ja lähti talotoimikunnan kokoukseen. Kulta laittoi Nemin yöunille ja oli uni tullut kuulemma nopeasti.

Juuri äsken Hippo ja kulta kävivät siirtämässä Nemiä, raukka oli poikittain jalkopäädyssä nukkumassa, pää kiinni pinnoissa.Jännityksellä odotamme, missä asennossa aamulla herätään, toivotaan ettei kuitenkaan aamu kuudelta....

1 kommentti:

  1. Hei kiitos vinkistä, vastaavaa pölyjen pyyhkijää oon etsinytkin :)! Verkkarimutsi-look on hallinnassa täälläkin, varsinkin ku menin ostamaan kivan pipon en enää kampaa tukkaa i-ki-nä.. Ja voi kun tuo lastenvahti toimisi meilläkin, neiti vaan yrittää tukehtua siihen kokoajan tunkemalla se kokonaisena kurkkuun :D (hehe, kurkun kurkkuun! melkein yhtä hyvä kuin virtaa hippoon ;))

    VastaaPoista