lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sisäkkö kahdella eurolla, Saaristolaismarkkinoita ja tuolin alle jumiutumista

Niistä on tämä päivä tehty.

Aamuinen vaunulenkki suuntasi Turussa tänään avajaisiaan viettäneelle Ihana-kirppikselle . Kirpputori oli aivan ihana, maalaisromanttisine sisustuksineen ja yleistunnelmaltaan se oli raikas ja puhdas. Yhtään likaista tai rikkinäistä tavaraa ei vastaan tullut. Hippo suosittelee siellä piipahtamista jos Turussa päin ollaan liikkeellä.

Ihana kirppikseltä mukaan tarttui kahdella eurolla sisäkkönukke, aivan tajuttoman ihanilla turkoosin värisillä silmillä ja suppuhuulilla. Lisäksi emalimuki koristeeksi ja yksi vaniliinisokeri peltipurkki päätyivät ostoskassiin.


Vaunulenkki jatkui Aurajokea myöden Saaristolaismarkkinoiden hulinassa. Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä kauniin ilman johdosta. Hippo, kulta ja Nemi piipahtivat hetkeksi hulinalta karkuun Cafe Qwenseliin. Tämäkin kahvila on Turussa piipahtavan/asuvan koettava. Ihana miljöö, ihana kahvila ja niin luksusta arjen keskelle juoda kahvit sievistä kupeista ja kaataa kahvi pienestä kuparipannusta. Ihanaa!
Nemi heräsi markkinahumussa ja nukahti uudelleen vasta kotipihalla. Hippo ja kulta jäivät sitten istuskelemaan pihalle tunniksi kun Nemi veteli hirsiä vaunuissa.
Iltapäivästä Suvikummi tuli kylään ja Nemi esitteli taitojansa ahkerasti. Riehuttiin sängyn päällä, ryömittiin, piristiin, päristiin, öristiin ja hymyiltiin paljon ja jäätiin jumiin tuolin allekkin
Kuva Suvikummi


Kulta lähti toiselle vaunulenkille Nemin kanssa kun Hippo jäi Suvin kanssa vahtimaan pesukoneen pyörimistä. Ei se karkuun lähtenyt.

Nyt Nemi riehuu jälleen olohuoneen lattialla täydellä tohinalla, mummilta saatu Gran Canaria mekko ja fuksian värinen kestovaippa yllään. Olohuone on mukavan lämmin, kiitos auringon.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Nimiehdotus: Sirma :DD

    Löytäisinpä minäkin joskus kirppikseltä jotain yhtä huippua kuin sinä viime postauksessa!

    VastaaPoista