keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Tänään ryömittiin ja keinuttiin

Nemi alkoi tänään ryömimään tai lähinnä vetämään itseään eteenpäin. Heti kun taito oli hiukan hallussa käytiin olohuoneen lipaston alalaatikoihin käsiksi.

King Diamond oli Nemin valinta


Nyt 8 kuukauden iässä Nemi jaksaa leikkiä/tutkia yksikseen pitkiä ajanjaksoja kerrallaan. Maailma on niin täynnä ihmeellisiä asioita.

Tänään iltapäivän vaunulenkillä Nemi kävi pikaisesti moikkaamassa kummitäti Sannaa päiväkodin pihalla. Nemi ihmetteli sitä vilinää ja vilskettä silmät teelautasen kokoisina.

Vaunulenkin lopuksi piipahdettiin Mannerheiminpuistossa kokeilemassa ensimmäistä kertaa keinumista. Hiukan vakavaksi se veti pienen neidin, ei oikein tiennyt oliko se hauskaa vai ei. Puistossa lentelevät lokit olivat erittäin jänniä ja niitä tuijoteltiin suurella innolla.


Koko päivän Nemi on ollut oikein puuhakas voi yöunet tulla aikaisemmin tänään.

Lopuksi on pakko laittaa kuva Nemin uudesta puurosta tai lähinnä sen pakkauksesta. Ei ole tainnut Suomen HiPP vastaava oikolukenut pakkausta, ei ainakaan kovinkaan tarkkaan. Loumo-puuroa =)


3 kommenttia:

  1. Kohta teillä mennään ja kovaa :)! Meidän tyttö katselee myös aina ihan ihmeissään muita lapsia, käytiin tänään perhekahvilassa eikä toi osannut yhtään leikkiä muiden kanssa :D

    Luomo on jees ;)

    VastaaPoista