tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tunnustus ja muuta lätinää

Hippo sai tunnustuksen Johannalta, jonka blogi on Elämääni .Kiitos Johanna =)


Tunnustuksen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle

2. Valitse viisi ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin!


Annan tunnustuksen seuraaville ihanille blogeille:

`Cause I´m goin´Crazy
Ihan tavallinen tallukka
Day After Day
Erilainen kotileikki
Elämää E.T:n kanssaMuuta puuhasteluaAika kuluu siivillä, siitä huolen pitää erittäin touhukas neiti. Milloin ollaan kaatamassa kissanruokakippoa, milloin jumissa sohvan alla, milloin huudellaan syliin. Aikaa kirjoittamiselle ei oikein ole, mutta väliäkös tuolla. Vaunulenkeillä käydään kaksi kertaa päivässä, jotta päiväunet saadaan nukuttua. Sisällä nukkuminen ei oikein innosta.

Ruokailut ollaan saatu kuntoon ja nyt syödään viisi kertaa päivässä, aiemman neljän kerran sijasta. Iltaisin mennään hiukan myöhemmin nukkumaan ja muutenkin on ison tytön piirteitä tullut esille. Viikon päästä Nemi täyttää jo 8 kuukautta, ajatella!


Tulevana viikonloppuna Nemi jää ensimmäistä kertaa pidemmäksi ajaksi hoitoon Mummille ja Papalle. Tai siis Mummi ja Pappa tulevat hoitamaan Nemiä Hipon kotiin. Hippo, kulta ja ystävä/kummitäti Suvi lähtevät piipahtamaan Helsingissä Helsinki Ink-tapahtumassa. Aamulla lähtö ja iltasella paluu. Hienosti Nemi pärjää isovanhempien kanssa, siitä ei ole huoli. Ehkä jo näin 8 kk:n kynnyksellä on hyvä hiukan hellittää ja antaa Nemiä hoitoon. Saa nähdä, malttaako Hippo olla soittelematta messuilta =)Helsinki InkJa kauhea polte saada lisää kuvaa ihoon, mutta taitaa jäädä vain ihasteluksi tuo messuilla oleminen. Odotetaan tietoa, kuinka paljon veronpalautuksia on tulossa, jos niillä taas hankkisi taidetta ihoonsa?

1 kommentti: