tiistai 23. huhtikuuta 2013

Voe mahoton mitä menoa

Nyt se on alkanut, Hipon ja kullan koetteleminen... Iltaisin nukkumaanmenot ovat menneet tsap tuosta vaan. Aivan kuin katkaisijasta olisi virtanappulaa käännetty.

Noin viimeisen kahden viikon ajan, niiden kahden viikon ajan kun Nemi on alkanut kunnolla tätä maailmaa tutkimaan, nukkumaanmenot ovat saaneet uuden jännityksensä. Pikemmin sirkuksen viihdenumeron...


Tänä iltana se oli sitten edessä. Oman pikku vauvan ensimmäinen napakka komentaminen. Siis johdonmukainen toiminta riehuvaa nyyttiä kohtaan.

Kaksi kertaa Hippo sanoi riehuvalle pyjamasankarille "Ei, nyt nukutaan" ja  käänsi naama patjassa ja pylly ilmassa kiljuvaa ja pelleilevää lasta takaisin makaamaan selälleen. Kaksi kertaa ja sitten pikkuinen napitti suoraan silmiin, huokaisi ja nukahti hymyillen.

Tästäkö se alkaa, kasvattaminen?

2 kommenttia:

  1. Siis miten sä ton teit? :D Meillä meni eilen illalla niin, että poika kääntyili ja innoissaan hihkui ja nauroi. Kun menin kääntämään, niin käännöksen jälkeen alkoi lohduton itku. Äiti tuli ja pilasi kivan leikin. Eikä riittäny kaks kertaa :D Lisäks toi Ei-sana ei todellakaan kuulu pojan sanavarastoon. Se aiheuttaa lähinnä virnistelyä kun äiti sitä käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattoi olla moukantuuriakin joukossa =)

      Poista