sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ensimmäinen yökyläily

Lauantaina auto suuntasi kohti Lokalahden mummilaa. Tällä kertaa oli pakattu Nemille enemmän tavaraa mukaan, sillä pikkuinen jäi yön yli hoitoon.

Hippo ja kulta viettivät illan käyden torilla Ratikassa pehmiksillä, elokuvissa katsomassa uuden Evil Dead-elokuvan ja harrastivat sitä armotonta, kaikissa asennoissa tapahtuvaa rauhallista ja leikittelevää, ihanaa ja aistikasta UNTA!
Kerran kulta soitti Nemin kuulumisia ja Hippo kerran kyseli tekstiviestillä Nukkumatin perille pääsimisestä.
Äitienpäivä aamuna Hippo ja kulta lähtivät ajelemaan kohti mummilaa (kauhea ikävä oli!!).

Siellä reipas tyttö leikki olohuoneen lattialla. Neiti oli viihtynyt oikein hyvin, nukkunut, syönyt ja leikkinyt ilman itkuja. Ihanaa! Nemi viihtyy niin hienosti mummilassa, kukapa ei? Kun huomiota saa niin paljon kuin haluaa ja rakkautta leijuu ilmassa koko ajan.

Ensimmäinen äitienpäivä vietettiin mummilassa grillaten ja kahvitellen. Kotimatkalla Nemi leikki iloisesti autossa vajaan tunnin ajan krokotiili lelullansa ja pörisi taukoamatta. Kotona riemu repesi kun tyttö näki kissat, kiljui ja ryömi innolla kohti karvakavereitansa.

Hipon parhaimmat äitienpäivä muistot ovatkin oman ihanan tyttären iloisuus ja vierestä todistettu ihana näky. Pihamme vierestä ajoi amerikanrauta ohitse, jossa pelkääjän paikalla istui noin 70-80 vuotias mamma kukkapuska sylissä ja kasvoilla mitä levein hymy. Autoa ajoi noin 20-25 vuotias miespuolinen tuuttitukka. Mamma oli niin iloisen ja onnellisen näköinen, että Hipolle tuli niin hyvä mieli. Mamma oli varmaan päässyt lapsenlapsensa kanssa äitienpäivä ajelulle, tuolle ilolle mitä se sai aikaan, ei voi hintaa määritellä.

Ehkäpä ensi äitienpäivänä Hippo saa jo pienin kätösin taiteillun pikku taideteoksen rakkaaltaan.

Ihanaa äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti