perjantai 17. toukokuuta 2013

Ihanaa KESÄ!

Tänään saatiin nauttia ihanasta helteestä. Turku aloittikin Suomen helteet, vuoden 2013 helleraja rikkoontui puoleltä päivin Turussa 25,2 asteen lämpötilalla. Onnea Turku!

Heti aamusta lähdettiin ulos, kotona käytiin välillä syömässä ja nukkumassa ja taas mentiin ulos. Hippo nauttii siitä ettei Nemiä tarvitse pukea paljon. Ulos lähtemiset menevät nyt kesäkeleillä kivuttomasti. Neitikin nauttii vaunulenkeistä kun ihmeteltävää riittää, mammojen ja pappojen hurmaaminen jatkuu.Kullalla oli tänään lyhyempi koulupäivä, joten hän ehtikin mainiosti pihaleikkeihin mukaan. Aamulla Nemi itki eteisessä isin perään. Nyyhkytti ja huusi "issssiii" monta kertaa. Riemu  oli katossa kun isi olikin tullut vaunuissa nukuttujen päiväunien jälkeen. Isin tyttö.
Pihaleikit ovat vielä aika rauhallisia, lähinnä keinumista ja hiekkalaatikolla istuskelua ( lue lelujen ja hiekan syömistä).


Huomisten pihatalkoiden jälkeen pääsee Nemi jatkossa myös nurmikolle ryömimään. Kevät tuulien mukana on sen verran roskia kertynyt pihalle, että ne huomenna talkoiden tiimoissa siivotaan pois. Hippo viettää siis aamupäivän haravan kanssa kun isä ja tytär lähtevät vaunulenkille.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti