sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Isovanhempien hoitoon voi aina luottaa

Hippo ja kulta eivät paljoa raaskineet olla Nemistä erossa.

Ne kerrat kun Nemi on hoitoon jäänyt, on hoitajina olleet Kullan tai Hipon vanhemmat. Pikkuisen rakkaat isovanhemmat.  Mummit, Pappa ja Vaari ovatkin oivia hoitajia, Nemi saa niin paljon hellyyttä ja hoivaa heiltä, että voi hyvin mielin olla hetken poissa aarteensa luota. ( Varmasti kummitkin hoitaisivat yhtä hienosti, siitä ei ole epäilystä! )

Lauantaina Hippo ja kulta lähtivät piknik-risteilylle M/S Amorellalle ja M/S Viking Gracelle juhlistamaan Lokalahden Mummin täyttäessä pyöreitä. Mukavaa oli, syötiin hyvin ja tutustuttiin uuteen laivaan.
M/S Viking Grace ( Kuva täältä )


Nemin ensimmäinen taideteos annettiin Mummille lahjaksi. Nyt Mummilla onkin kova työ miettiä, kuinka päin taiteilija on teoksensa tarkoittanut ripustettavaksi. Maalina on käytetty suomalaista mustikkaa ja teos on tehty pääosin vasemmalla kädellä.

Kotona maissa oli kaikki mennyt hienosti. Nemi oli ollut koko päivän ihana naurava oma itsensä ja Vaasan Mummi ja Vaari saivatkin nauttia Nemin seurasta koko päivän. Kun Hippo ja Kulta tulivat kotia, oli Nemi jo unten mailla. Siellä pikkuinen nukkui tyytyväisenä kädet ylhäällä.

Aina kun Hipon vanhemmat saapuvat Turkuun on kertynyt aimo satsi tavaraa tulijaisiksi. Nyt Mummi oli ostanut Nemille tutultansa vaatteita, oli bodeja, housuja, paitoja ja mekkoja. Juuri sopivaa vaatetta syksyä varten, päiväkotiin päälle laitettavaksi. Yhtenä upeana löytönä oli Reima Tec:n tekninen haalari. Ei kastu heti polvet vaikka mentäisiin neliveto päällä kostealla nurmella.

Lisäksi Hippo sai muutamia retro purnukoita kokoelmiinsa lisää.

Horoskooppi aiheinen peltipurkki 50-60-luvultaSarviksen tarjoiluastiaKassillinen vaatettaIhanat shortsit Nemille kesäksi

Myllymuksujen pallo-mekko

Nemi otti osaa kuvauksiin
Tämä oli vaatteista Hipon lemppari

Ja taas apulainen kuvauksissa mukana
Reima Tec:n haalari


Lisäksi Mummi ja Vaari olivat ostaneet Nemille Kuka ammui?-kirjan. Sitä on tänään "luettu" ahkerasti. Ei edes lehmän ammumis-ääni pelota yhtään.

Kuva lainattu täältä


Muita mainittavia seikkoja! Nemi perjantai iltana huuteli sängystään Äti, äti, äti! Neiti oli herännyt kesken unia ja oli konttausasennossa huutelemassa Hippoa kääntöpuuhiin. Nemi osaa huutaa äitiä, ihanaa!

Lisäksi Mummin ja Vaarin vierailun aikana Nemi on oppinut vilkuttamaan. Nyt sitten vilkutetaan kaikille vastaantulijoille.


Ei voi kuin todeta, että ihana viikonloppu takana.


Ensi viikonloppuna onkin Äitienpäivä. Saa nähä mitä silloin tapahtuu... Tuoko Nemi kermakakku-kaffeet sänkyyn?

1 kommentti:

  1. Tosiaan, meillä oli niin mukavaa..oi jos olisitte ollut mukana....
    Nyt on vaan niin kova ikävä timanttia=/ Onneksi pian on jo kesäkuu =))
    Halia sinne =))

    VastaaPoista