tiistai 28. toukokuuta 2013

Lasse Lusikka ja muita aivopieruja

Kun lapsen kanssa on kaksin, sitä tulee jutelleeksi pikkuiselle kaikenlaista, toki tietäen ettei se vielä hetkeen pysty osallistumaan keskusteluihin verbaalisesti.

Tänään Hippo viihdytti iltapuuron syömispuuhissa leikkimällä omasta mielestään oikein hauskaa leikkiä.

Aina kun tytön suu oli kiinni Hippo kimitti korkealla äänellä:

" Prr,prr, prr! Se on Lasse Lusikka tässä moro. Mulla olis tätä puuroa teille, mutta teidän ovi on kiinni. Ei täs muuta, mutta olen urakkapalkalla ja muutkin odottavat puurojansa. "

Samassa tytön suu aukeaa

" Jaa, nyt se ovi aukesi."

Ja tämä toistui koko puurolautasen ajan, jokaisen lusikan kohdalla eli monta kertaa. Toki Lassen pyynnöt muuttuivat aina hiukan. Neidin mielestä Lasse Lusikka oli oikein hauska. Taitaa vierailla jatkossakin.
Kuvassa Lasse Lusikka. Lassen saa täältä ostettuaKärrytellessä tulee myös selitettyä tytölle aina minne ollaan menossa ja mitä kaikkea nähdään matkan varrella. Muutaman kerran on vastaantulijat katsoneet hiukan kieroon kun Hippo on selittänyt mm neidille , että kyseisellä paikalla on talvisin luistinrata ja hyviä pulkkamäkiä.  Yleensä Nemi hymyilee kun hänelle puhutaan suoraan jotain kivaa, kyllä jotain siis ymmärretään, ihan jo äänenpainostakin.

Tänään höpöttelyjen lisäksi haettiin vihdoin ja viimein ne Hemtexin pimennysverhot makuuhuoneeseen. Nemi sai valita verhojen värin, verhot ovat liilat. Tosin vaihtoehtoina (Hippo hiukan auttoi ) oli valkoinen tai liila ja tottakai värikkäämpi vaihtoehto kiinnosti pikkuista.

Toivotaan, että pimennysverhot auttavat, sillä meidän aamut ovat alkaneet viimeaikoina 4.30-5.00 aikoihin. Ei kiva!


3 kommenttia:

  1. HAHAHAAa repesin sun syöttämispuheille :D:DD

    Meillä ainakkii autto pimennysverho, heräs ennen sen takia klo 5 ja nyt 8-9. :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! :D kyllä lapsille pitää puhua pälpättää iha normaalejakin juttuja, siitähän lapsi kehittyy kun se kuulee puhetta paljon :) meillä on samanlainen lasse lusikka, tykkään noista koteloista huimasti!

    VastaaPoista