tiistai 14. toukokuuta 2013

Mainokset hyötykäyttöön

Posti kiikuttaa tasaiseen tahtiin kaikkia kirjakerho, kirjaklubi ja sun muita mainoksia Hipon kotiin. Ilmaisjakelu mainokset on torjuttu, mutta osoitteella tulevia mainoksia ei voi välttää.

Lasten oma kirjakerhon mainokset päätyivät sitten saksien alle. Söpöt pikkulinnut, kisut, perhoset ja muut houkutinkuvat leikattiin parempaan talteen.Hippo leikkelee kaikenlaisia kivoja kuvia lehdistä ja muista materiaaleista ja liimailee niitä Nemin omaan pieneen kirjaan. Kirjassa on ylhäällä tärkeitä päivämääriä ja muita arkisia kuulumisia neidin elämästä. Sivuja koristaa myös valokuvat, kiiltokuvat, tarrat ja muut söpöt pienet asiat.

Tänään Hippo teki ihanan löydön. Hipon oma äiti on kirjoittanut pientä kirjaa, missä on erilaisia loruja ja runoja kiiltokuvien kera. Vihon välissä oli iso pino Hipon keräämiä vanhoja kiiltokuvia! Nyt saa Nemin oma pieni kirja lisää ihania kuvia sivuilleen!


Kiiltokuvien joukosta löytyi lapsuuden ystävän kiiltokuvakin. Sekin on säilynyt ihan sileänä kaikki nämä vuodet!Onko sinulla tallessa omaa vauvakirjaasi tai muuta vastaavaa?

4 kommenttia:

 1. mulla on tallessa oma vauvakirja :)

  VastaaPoista
 2. Mä katsoin tota samaa kirjakerhon mainosta ja noita disneyn kuvia ja meinasin et leikkaanko talteen! En sitten leikannut, kunnei ollut sillä hetkellä mitään ideaa niiden suhteen. ;)

  Mulla ei oo tallessa omaa vauvakirjaa, mutta ala-asteen keräilykiiltokuvat on, joita niitäkin on kaks keräilykirjaa :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun nyt huomaa kuinka kivaa on se , että on säilyttänyt noita sinun lapsuuden aikaisia muistja.. Niitä oli mukava tehdä ja nyt se perintö jatkuu Nemille niin täällä kuin siellä... Saa sitten Nemi lueskella niitä isonpana ja sitten taas laittaa etenpäin...

  VastaaPoista
 4. Mulla on tallessa tyttöjen rannekkeet laitokselta, synnytyskertomukset, isyystodistukset ja aijon antaa ne tytöille sitten kun ovat vanhempia ja osaavat niitä arvostaa. Vaikkapa sitten 18 vuotispäivänä.
  Mä saksin tässä tommoisen Nalle Puh aiheisen liinan ja teen siitä sitten seinä tai ikkunakoristeen. :) Hello kitty aiheinen leikkialusta myös lasten huoneessa nyt seinäraanuna.:D

  VastaaPoista