tiistai 7. toukokuuta 2013

♥♪♫•*¨*•.¸¸♪♫♥ On räkää tulvillaan, on kaunis kevät sää! ♥♪♫•*¨*•.¸¸♪♫♥

Nemillä on nenän alla Niagaran räkäputous, räkää valuu kuin hanasta. Taittaa uutta hammasta pukata. Eilinen yö menikin noin kymmenellä heräämisellä.

Nemi nukkui aamulenkillä puolen tunnin tirsat, lounaan jälkeen reilun tunnin tirsat ja välipalan jälkeen vaunulenkillä tunnin tirsat. Yö taisi väsyttää pikkuista.Iltapäivän vaunulenkin aikana Hippo leipoi korvapuusteja. Ja aamun vaunulenkin lomassa Hippo sai Kullalta kukkia, ihanaa!Ylähengitysteiden limakalvoilla muodostunu valuva lima ei pienen termiitin touhuja haittaa. Sitä vain touhotetaan ja nauretaan kirjaimellisesti räkä poskella.

Aivastaminen on hauskaa, aina aivastuksen jälkeen naureskellaan ja virnistellään. Nenän pyyhkiminen ei ole lainkaan kivaa, silloin tehdään karjumisella ja itsensä jäykäksi puupalikaksi jännittämisellä selväksi, että tämä puuha on ihan hanurista. 

Tuosta tuli Hipolle hauska Nasse Setä video mieleen...
 Kohta 1.43 eteenpäin


Hippo ainakin nauraa tälle, ei tälläistä enään tv:stä varmaan saisi edes näyttää. Kukkahattutädithän pillastuisivat moisesta kielenkäytöstä. Näitä Hippo on lapsuudessaan katsellut, eikä Hiposta ole kriminaalia tullut, ehkä vain hiukan sairaamman puoleisen huumorin ystävä vain ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti