perjantai 10. toukokuuta 2013

Uusi karvavauvamme Untamo

Keskiviikkona iltana meille saapui uusi asukki, Herra Untamo. Ikää pojalla on arviolta noin neljä ja puoli vuotta.

Ensimmäisenä iltana Untamo luikki sängyn alle piiloon, mistä se ryömi esiin vasta kun Nemi oli nukkunut jonkin aikaa ja oli tarpeeksi rauhallista tulla esille. Tuolloin Untsi teki pienen tutkimusmatkan ja palasi takaisin sängyn alle piiloon.

Yön aikana Untamo oli siirtynyt olohuoneeseen ja aamulla pientä pelotti kovasti, varsinkin Nemi ja neidin erikoiset äännähdykset. Leo yritti kaikkensa, että Untamo tulisi esille. Makoili pinniksen ulkopuolella (Untamo pinniksen alla) sellaisen etäisyyden päässä, ettei Untsi murisisi. Tule kaveri jo esiin, se varmaan mietti. Hienosti kissa herra antoi tilaa toiselle, eikä mennyt liian lähelle pelokasta kaveriansa.


Nyt perjantaina on tapahtunut jo paljon edistystä. Untamo on ollut paljon esillä, kerjännyt rapsutuksia, kissa pojat ovat nuuhkineet ja puskeneet toisiaan, ruokailleet yhtä aikaa ja Nemikin on päässyt Untamoa katselemaan ihan muutamien senttien päähän pieneksi hetkeksi.
Nopeasti on pojat tottuneet toisiinsa, saa nähdä tuleeko heille vielä jotain ongelmia. Toivotaan, että ei, sillä Untamo on tosi mainio kaveri. Jo nimi kertoo, ettei Untamo niminen poika kissa voi olla mikään katujen kolli vaan suloinen karvapallonen, joka kehrää sadepäivinä sylissä =)
Onko sinulla ollut tai on kissoja? Jos on niin kerrothan sen kommentissasi.

3 kommenttia:

  1. meilllä on 1 kissa ,3:n koiran kaverina :)
    Missi kissa tuli meille löytö eläinkodista reilu puolitoista vuotta sitten..
    http://elamaaniblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut kissoja, mutta nykyisin vain koira. Molemmat on kivoja, mutta kyllä musta paljastu koiraihminen. Voi toki olla, että meillekkin vielä joskus kissa saapuu :)

    VastaaPoista