keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Yhä ylös yrittää, imurista tukea saa

Se meni juuri niin kuin Hippo sen arveli. Heti ensimmäisenä päivänä kun Hippo jäi kaksin Nemin kanssa, lähti Nemi nousemaan.

Imuri onkin oiva väline nousemiseen.

Tänään on ollut varsin puuhakas päivä. Heti aamupuuron jälkeen saatettiin Kulta torille, josta hän jatkoi matkaansa koulun penkille. Hippo ja Nemi matkasivat bussilla MLL:n perhekahvilaan.

Nemi on pari kertaa aiemmin käynyt kahvilassa viihtymässä. Se on oikein mieluisa paikka. Tänään  kahvilan pihalla Nemi kiljui kun osasi yhdistää minne ollaan menossa.

Pari tuntia Nemi ryömi ja tutki paikkoja ja leluja ja lopuksi musisoitiin ja laulettiin. Lounas syötiin ja sitten lähdettiin takaisin kohti keskustaa.

Matkan varrella poikettiin SPR:n Kontissa, Nemi nukkui vaunuissa päiväuniansa. Ne unet kestivätkin pari tuntia.

Kotona syötiin välipala ja Kulta palasikin koulusta kotia. Riemu oli suuri kun tyttö näki isänsä. Hetki puuhasteltiin ja sitten otettiin puolen tunnin tirsat.

Iltapäivästä tuli Hipon ystävä kylään ja Nemi kuljui ja pörisi koko ajan. Ilmassa oli todella paljon energiaa. Pää märkänä Nemi viuhtoi menemään, aina välillä pysähtyen rapsuttamaan kissoja.

Untamokin antaa jo Nemin rapsuttaa, eikä välitä pienen ihmisen oudoista rapsutustyyleistä! Lisäksi Untamo nuuhki tänään Nemin naamaa, se oli tytön mielestä oikein hauskaa. Taisi kisun viikset kutittaa. Leo kissa antaa Nemin taputtaa itseään kiltisti, vaikka välillä tytön otteet ovatkin aika hallitsemattomia. Kissa herra vain makaa paikoillaan, kun meno yltyy liikaa lähtee kissa muualle.

Iltapuuron jälkeen vauhtihirmu pääsi kylpyyn ja pian olikin unihiekkaa silmissä ja matka jatkui omaan sänkyyn. Sinne se vauhtihirmu sammui puuhakkaan päivän päätteeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti