lauantai 22. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen Juhannus lapsiperheenä

Eihän Juhannus varsinaisesti ohitse vielä ole, mutta Hipon perhe ehti jo "suorittaa" ne tavanomaiset kuviot jo pois alta.

Suuntasimme perjantaina Kullan vanhempien luo Lokalahdelle. Alkumatkan Nemi itki autossa, kunnes Hippo sai peitettyä peitolla turvaistuimen niin ettei pieni matkustaja nähnyt ohitse viliseviä maisemia. Kun maisemat eivät vilisseet, rauhoittui neiti ja nukahti loppumatkan ajaksi.Mitä niistä maisemista...

Mummilassa juhannusaatto sujui leppoisasti, grillaten, saunoen ja Nemin puuhia seuraten. Mummi nukkui Nemin kanssa ja Hippo ja Kulta saivat rauhassa nukkua asuntoautossa.

Neiti viihtyi mainiosti kun sai konttailla nurmikolla ja nauttia lämpimästä ilmasta. Juhannusaattona pihaan päräytti Nemin setä tyttöystävän kanssa tervehtimään, ja Nemi saikin ensi kosketuksena Harrikkaan.


Juhannuspäivänä pääsi tyttö polskimaan ulos ammeessa ja se vasta hauskaa olikin. Illalla kotiin palatessa tuli väsy ja uni painoi pikkuisen silmät kiinni koko ajomatkan ajaksi. Iltaunetkin saapuivat aikaisemmin ja omaan sänkyyn nukahdettiin silmänräpäyksessä. Sen verran rankkaa oli taas olla huomionkeskipisteenä.
Mukavaa Juhannuksen jatkoa kaikille. Hippo ja kulta jatkavat juhannuspäivänsä viettoa kotosalla tv:tä katsoen. Ollaan me niin hurjia ;)

2 kommenttia: