perjantai 5. heinäkuuta 2013

Aivan mahtava arvontavoitto!

Hipolla kävi mäihä! Muutamia päiviä sitten pompsahti kommentteihin tieto, että arpaonni oli osunut tämän onnekkaan jousimiehen kohdalle!

Hippo voitti pääpalkinnon This is not the life I ordered arvonnassa. Suosittelen erittäin suurella lämmöllä tutustumaan kyseiseen blogiin. Huumori uppoaa ainakin Hippoon niinkuin pappatunturi keväiseen peltoon.

Alla kuvia upeasta palkinnostaKaunis paketti, ihana heppakortti ja loistavaa vessalukemista!
Onpas pirteä heppa...
Meidän oma jääkaappihevonen (yksi muoti-ilmiö Kööpenhaminasta, älkää kysykö enempää) arvosti korttia suuresti ja pyysi että suljemme jääkaapin oven ja jätämme hänet rauhassa korttinsa kanssa kaksin...Soisalonseudun Sanomissa oli hauskoja mainoksia. Mikä onkaan hauskempaa ja helpompaa kuin pitää kunnon juhlat hautaustoimiston järjestämänä?
Tai ostaa kivat lahjatavarat hautaustoimistosta?Herää kysymys onko kauppiaalla supervoimia (Jyrki Monni = Super-Monni) ? Onko hän rillipäinen lempeä kauppias, joka tarpeen tullen heittää suikkansa takahuoneeseen ja repii sinivalkoruutuisen työpaitansa kappaleiksi ja sukeltaa läheiseen järveen ja pelastaa juuri hukkumaisillaan olevan pilkkijän? Onko kauppiaalta koskaan kysytty tätä?Ja lopuksi se upein. Aivan tajuttoman hieno kyltti. Pääsi heti esille. Hippo vielä harkitsee olisiko lopullinen sijoituspaikka kuitenkin työpiste? Ainakin tällä viikolla olo on ollut kyltin mukainen.
Tämän arvontavoitto postauksen myötä tuli ainakin vaihtelua ainaisiin vauvapostauksiin =)

1 kommentti: